3 Actualizări care au schimbat radical platforma Streamate și au transformat-o într-un website de videochat premium

Încă din anul 2004 Streamate este unul din puține website-uri de videochat cu adevărat speciale pentru ceea ce oferă. Aici e locul de întâlnire a mii de modele care mai de care mai sexy și ale clienților lor. Dintre toate platformele de videochat, Streamate este probabil cea mai diversă.

Formatul premium al platformei Streamate este exat ceea ce te-ai aștepta de la o platformă de nivelul ei, un format care parcă te îndeamnă să scoți portofelul și să încerci să profiți de câteva minute fierbinți de acțiune.

Pe Streamate clientul este stăpânul, iar dacă el dorește, poate să vorbească unu la unu cu un model care i-a căzut cu tronc sau chiar cu un cuplu ca să-și satisfacă cele mai ascunse dorințe în… trei. De asemenea, tot pe Streamate, ai acum posibilitatea să aplici pentru GOLD Shows, niște show-uri pentru care utilizatorii plătesc dinainte o taxă, de obicei mai ieftină decât prețul normal, pentru a putea asista la un show deja stabilit.

Aceste show-uri se bazează pe un număr minim de participanți. ȘI dacă nu se atinge obiectivul setat, ele nu au loc. Conceptul a fost preluat probabil de pe website-uri precum: MyFreeCams sau Chaturbate, dar îi șade tare bine și platformei Streamate, bucurându-se de un succes incredibil.

De când s-a dat liber la show-uri de acest fel pe Streamate, popularitatea platformei pur și simplu a explodat, iar asta este un lucru bun pentru că numărul mai mare de clienți le-a convins și pe bunăciunile din videochat să se reorienteze către această platformă și să renunțe la website-urile pe care prestau înainte.

Citeste si...  Balenele din industria videochatului. Cât cheltuiesc cei mai generoși membri ai platformelor de videochat?

Dar hai să trecem la lucrurile care dau unicitate platformei Streamate și să vorbim despre actualizările pentru care am scris de fapt acest articol și care, în opinia noastră cel puțin, fac din Streamate cea mai bună platformă de videochat de la ora actuală.

Streamate SMConnect

În luna iunie a acestui an, Streamate a început să folosească SMConnect ca principală metodă de difuzare pentru show-urile modelelor sale. Până acum Streamate se folosea de Adobe Flash, dar cu SMConnect a trecut într-o cu totul altă ligă, una superioară.

După cum știi probabil dacă ești pasionat de tehnologie, Adobe nu mai oferă suport pentru Flash, ceea ce înseamnă că orice website care folosea acest program ori a rămas deja în urmă, ori și-a găsit o alternativă viabilă. Iar în cazul lui Streamate, vedem că s-a optat pentru SMConnect.

Însă SMConnect nu este un simplu program de difuzare, ci un program cu funcții performante apreciate atât de modelele de videochat cât și de clienții lor.

Messenger Mode

Întotdeauna ai putut trimite mesaje modelelor de pe Streamate direct prin intermediul profilelor lor. Dar noua funcție Messenger a acestei platforme oferă câteva îmbunătățiri. În modul clasic, așa cum numește Streamate vechea funcție Messenger, mesajele erau trimise folosind un format învechit care le făcea să pară impersonale și cu un aer oarecum business, complet nepotrivit pentru o platformă de videochat. Dar noul Messenger este mai sexy și nu în ultimul rând, mai ușor de folosit.

Loghează-te pe Streamate și trimite mesaje și cu siguranță vei fi pur și simplu încântat de noua interfață a Messenger-ului, îmbunătățită radical, cu bule de chat care te ajută să ții socoteala mesajlor primite și bineînțeles, cu fotografiile erotice pe care s-ar putea să le primești.

Citeste si...  Se știe! Videochatul este meseria secolului XXI! Iată și de ce!

Streamate Fan Club

Întotdeauna ți-ai dorit să faci parte din Fan Club-ul unei platforme de videochat, nu-i așa? Și noi și iată că visul ni s-a împlinit cu Streamate Fan Club. Pe Streamate Fan Club poți să-ți faci cont și să primești acces la o librărie imensă, chiar și pentru industria pornografică, la fel de simplu cum ți-ai face un abonament online pentru a primi rețete cu diete, jocuri, cărți, filme și orice altceva îți poate oferi internetul.

Intră acum pe Streamate și cine știe, poate dai chiar și peste o reducere deoarece cei care dețin platforma sunt foarte generoși la acest capitol cu membrii lor!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi