A murit Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box!

Rudele Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, a murit astăzi la doar 57 de ani! Fostul campion a pierdut lupta cu cancerul și a plecat dintre noi.
Drum lin, Rudele Obreja!
După o lungă luptă cu boala nemiloasă, Rudele Obreja a murit azi. Vestea tristă a fost făcută publică de familia sa, care este devastată de această pierdere grea. Rudele Obreja a fost un nume de referință în lumea boxului românesc și era iubit și respectat de toți cei care l-au cunoscut.
Cunoscut drept fostul campion dinamovist, Rudele Obreja a fost unul dintre cei mai mari boxeri ai țării noastre. Medaliat cu bronz la Campionatul Mondial din 1989 și cu argint la Europeanul din același an, Obreja a fost multiplu câștigător al Centurii de Aur și al titlului național. Performanțele sale remarcabile în ring l-au făcut să fie respectat și iubit de întreaga țară.
Rudel Obreja, arestat pentru Gala Bute!
În ciuda carierei sale strălucite în lumea sportului, viața lui Rudele Obreja nu a fost lipsită de controverse. În 2018, fostul președinte al Federației Române de Box a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”. Acesta a fost eliberat din închisoare în urmă cu câteva luni pentru a se putea trata de cancer.
Tristul anunț al trecerii sale în neființă a adus lacrimi și durere în lumea sportului românesc. Prietenii și colegii lui Rudele Obreja și-au exprimat profundul regret pentru pierderea unui mare campion și om minunat. Cu toții își exprimă condoleanțele și își doresc ca sufletul lui Rudele Obreja să fie odihnit printre stele.
 

Citeste si...  De ce este Simona Păsăin singură la 40 de ani? „Sunt mult mai atentă la oameni și la alegeri!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi