Actrița de la Holywood care l-a cucerit pe Putin! „S-a distrat de minune cu mine la Kremlin!”

Putin este de mult timp un polician puternic, iar unele femei sunt topite după putere! Cu toate acestea, detaliile picante despre viața personală sunt niște secrete foarte bine păzite de serviciile de la Kremlin. O actriță de la Holywood a reușit să îl pună pe jar, iar în rândurile de mai jos puteți afla despre cine e vorba!
Celebra actriță care l-a pus pe jar pe Vladimir Putin!
Tabloidele au speculat des relațiile pe care le-a avut Putin, însă de data aceasta aflăm că el a fost îndrăgostit de nimeni alta decât Pamela Anderson. Frumoasa blondină din „Baywatch” a făcut mai multe dezvăluiri în cartea biografică „Love, Pamela”. Una dintre dezvăluiri făceau referire chiar la renumitul politician.
Ea s-a întâlnit cu Putin la o ședință la care participa ca activistă a organizației PETA.
Pamela Anderson: „S-a distrat de minune cu mine la Kremlin”
Putin a fost fermecat de frumoasa blondină, care a primit mai multe informații din partea anturajului legate de interesul președintelui.
„Eram la Kremlin, stăteam la masă și toată lumea era prezentă. Putin a venit în încăpere o singură dată, dar știa tot ce se petrecea. Primeam mesaje de la alte persoane care-mi spuneau cât de foarte încântat era Putin că eram eu acolo! Pot spune că s-a distrat de minune cu mine la Kremlin!”, a dezvăluit actrița, în volumul de memorii intitulat „Love, Pamela”, potrivit surselor externe.
Întrebată despre războiul dintre Rusia și Ucraina, Pamela Anderson nu este de acord cu războiul iscat de Putin, considerând acțiunile acestuia „oribile”.

Citeste si...  Unei mame i-a explodat un sân după ce şi-a pus implanturi: „Era de mărimea unui pepene”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi