Adrian Daminescu, diagnosticat cu o formă severă de cancer! Cum arată artistul? „Și acum fumez!”

Vești tulburătoare în lumea muzicii românești! Celebrul cântăreț Adrian Daminescu, în vârstă de 66 de ani, s-a întors pe scenă, după ce a luptat cu o formă gravă de cancer la plămâni. Dar cum se simte artistul și de ce nu vrea să renunțe la viciul fumatului?
Adrian Daminescu, cancer la plămâni!
Adrian Daminescu a trecut prin momente dificile în ultimii doi ani, de când a fost diagnosticat cu cancer la plămâni, dar dragostea sa pentru muzică a fost mai puternică decât orice boală. În ciuda pauzei luate de la aparițiile publice, artistul s-a întors pe scenă duminică, 26 martie 2023, la Casa de cultură „Doamna Chiajna” din comuna Chiajna.
Cu toate că se află încă în perioada de post-tratament și se simte ușor slăbit, Adrian Daminescu a dat dovadă de un tonus de invidiat pe scenă și nu a dat nicio clipă impresia că boala l-a învins. La spectacol au luat parte artiști ai generației de aur, printre care Marina Voica, Angela Similea, Corina Chiriac, Stela Enache și, bineînțeles, Adrian Daminescu.
Cu toate acestea, există o întrebare importantă: ce se întâmplă cu viciul lui Adrian Daminescu de a fuma? Chiar dacă a fost diagnosticat cu o boală atât de gravă, artistul nu pare să se teamă de fumat și a declarat că își păstrează acest viciu. Adrian crede cu tărie că boala îl poate învinge doar dacă omul crede în ea și se consideră un om puternic.
În ciuda acestui viciu periculos, Adrian Daminescu rămâne unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din România, iar fanii săi îl susțin și îl încurajează să lupte cu toate forțele împotriva bolii.
A suferit crunt, dar acum și-a revenit! Se pare că tratamentul a dat roade, astfel că va mai prinde mulți ani! El are un mesaj puternic pentru fani!
„Să le dea Dumnezeu putere și să nu creadă în boală, în nenorociri. Vindecarea și chiar și boala vin de la cap. Toți tâmpiții ăștia te otrăvesc cu pozele și cu ce scrie pe pachetul de țigări. Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă crezi în ea” a spus Adrian Daminescu pentru Impact.ro.
Totodată, artistul se declară mulțumit de stare sănătății și chiar vindecat, mai ales acum când a terminat ședințele de citostatice și nu mai urmează niciun fel de tratament.
„Nu mai sunt sub tratament, totul a trecut și este foarte bine. Este foarte bine, numai că după un tratament ca acesta ești foarte slăbit, dar asta o să treacă. O să îmi revin! Acum doi ani de zile am aflat, undeva prin iunie. Am început tratamentul și am dus tot tratamentul până la capăt, cu tot cu citostatice și cu tot ce trebuie. Sunt în România, am avut niște doctori extraordinari, au fost îngerii chinurilor mele. Da, complet m-am vindecat! Bineînțeles că vreau să revin pe scenă curând”, a adăugat artistul pentru Antena Stars.

Citeste si...  Dana Marijuana și-a schimbat radical viața. Vedeta a ajuns într-o situație greu de imaginat

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi