Adriana Bahmuțeanu, la un pas de a-și pune capăt zilelor! „Dacă nu era mama mea cred că clacam.”

Adriana Bahmuțeanu a recunoscut recent, în cadrul unui interviu televizat, că s-a gândit inclusiv la sinucidere! Fosta soție a lui Silviu Prigoană a fost la un pas de a-și pune capăt zilelor, după ce i-a murit un copil la 3 săptămâni de la naștere.
Deși apare mereu cu zâmbetul pe buze în public, totul e de fațadă! Fosta prezentatoare TV reușește să își ascundă adevăratele emoții, care sunt deseori mult mai diferite decât ar lăsa ea să creadă!
Trauma prin care a trecut Adriana Bahmuțeanu!
Adriana Bahmuțeanu și-a pierdut copilașul la doar trei săptămâni de la naştere. Acesta se născuse prematur și a cântărit doar 900 grame. Vedeta s-a luptat ani de zile să își revină după moartea băiețelului, însă a suferit o depresie puternică. La un moment dat, vedeta a fost la un pas de a-și pune capăt zilelor.
„Eram la nebuni azi dacă nu m-aș fi resetat așa. La spitalul 9. Sunt foarte sigură. Am avut multe momente de cotitură. Am avut multe momente în care am vrut să-mi iau zilele. M-am întrebat ce caut eu în viața asta atât de tristă. (…) Când mi-a murit copilul am zis că mai rău de atât nu are ce să mi se întâmple. Am fost o legumă ambulantă. Un zombie. Mi-am închis telefonul. Aveam 300 de apeluri pe zi. M-am simțit foarte singură”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu în podacastul ‘Tare de tot’.
Adriana Bahmuțeanu, noroc de mamă!
Pe lângă depresie, Adriana Bahmuțeanu se simțea tot mai singură, chiar dacă primea „300 de apeluri pe zi”. Ea susșine că ersoanele pe care le considera apropiate, au început să dispară rând pe rând din viața ei, iar singurul sprijin i-a rămas mama sa. Nu și-ar fi putut reveni fără ajutorul acesteia.
„Dacă nu era mama mea cred că clacam. (…) Oamenii erau curioși ce se întâmplă în viața mea ca să facă un subiect. Nu să vadă cum mă simt. (…) A fost foarte greu să depășesc perioada aceea. Poți să pierzi orice în viață, nu se compară ca grad de durere când îți pierzi propriul copil. (…) M-am mobilizat pentru ceilalți copii. Am vindecat în timp durerea asta. În timpul pandemiei am simțit că sunt vindecată. Regretul rămâne oricum”, a mai povestit vedeta.

Citeste si...  Festivalul Massif din Poiana Brașov anunță primii artiști care urcă pe scenă

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi