Alex Bodi își deschide o afacere în Dubai! L-a împrumutat pe Salam?

Alex Bodi este un om de afaceri de succes, profitând de boomurile imobiliare! Pentru că i-a ieșit în România, el s-a apucat să construiască chiar în Dubai! Alex Bodi a mărturisit că și-a deschis mai multe firme în străinătate, pentru că cele din România au conturile blocate.
Alex Bodi, afaceri cu construcții la Dubai
„Eu am mai multe companii în străinătate decât în România. Trebuie să fac o escală în Dubai câteva zile și după vedem. Când merg la Dubai, mai mult pe business. O să facem în viitorul apropiat niște construcții, aștept o confirmare.
Avem noi acolo firma. În România nu prea fac (n.r. bani) aici sunt blocate lucrurile, momentan, din moment ce-am avut problemele din trecut. Firmele și conturile aici îmi sunt blocate.”, a declarat Alex Bodi.
Alex Bodi i-a dat bani cu împrumul lui Florin Salam!
”Nu știu de unde tupeul ăsta al lui, el mă știe, avem o groază de prieteni comuni. Ne știm de o grămadă de ani, l-am salvat din anumite chestii, ca să nu dau nume și întâmplări. Nu știu ce-a fost în mintea lui să zică: ”Ca să stai lângă Salam trebuie să ai putere, trebuie să bagi mâna în buzunar”. Numai de rușine că știa câți bani a luat de la mine timp de 10 ani, nu trebuia să pomenească.
Vrea să fiu eu arogant cu el? Dacă vrea să fiu eu arogant cu el cred că iese în minus, în 50 de direcții. Nu există unul să zică: ”Bodi, trebuie să-mi un euro”. Dacă vorbim de onoare și seriozitate lui cred că i-au bătut mulți la ușă când făcea niște chestii. Ai tu bani ca să fac cu tine bani? El trebuia să-mi mulțumescă că am vrut să-l ajut.”,

Citeste si...  Diana Șucu, nostalgică după perioada când era prezentatoarea TV. Cum i s-a schimbat viața

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi