Alex Puștiu nu și-a onorat dedicația! A fost băgat la o clinică de dezintoxicare!

Alex Puștiu nu se ține de cuvânt! Deși a fost plătit în avans pentru o melodie dedicată băiețelului unui fan, acesta nu și-a mai onorat comanda. Alex Puștiu se apără și susține că i-a dat banii înapoi!
„Băiatul acesta mi-a trimis o sumă de bani pentru a face o melodie pentru băiatul lui. Eu fiind plecat în Danemarca la tratament (…) M-au ținut la clinică o săptămână în plus și nu am putut respecta termenul pe care l-a vrut el. Acest om a vrut banii înapoi, nici un fel de problemă. Eu am venit acasă, în România, le-am spus celor de la studio că acest om își vrea banii înapoi. (…) Au cheltuit banii (…) Am considerat că nu este normal să dau banii de la mine, atât timp cât banii i-am dat la studio”, a declarat Alex Puștiu.
Alex Puștiu nu și-a onorat promisiunea
Deși i-a tras țeapă, Alex Puștiu s-a arătat revoltat de faptul că fanul a răspândit vestea pe TikTok!
„Omul dacă nu a mai avut răbdare m-a pus pe TikTok. Vreau să știe toată lumea că i-am trimis banii băiatului, în cursul zilei de astăzi voi primi și un video cu confirmare că și-a primit banii. Referitor la oamenii care spun că am încurcat nunți, nu este nimic adevărat, eu în zece ani de carieră am făcut de trei, patru ori acest lucru. Am trecut printr-un viciu foarte greu”.
Alex Puștiu, la clinica dezintoxicare!
Artistul se află la o clinică de dezintoxicare din Danemarca, în încercarea de a scăpa de dependența de substanțe stupefiante. „De aceea am pus stop la toate viciile, pentru a-mi vedea de meseria mea, pentru a nu mai greși. Să nu mai trec prin momente în care să nu mă pot prezenta la nuntă. Tocmai de aceea am renunțat la substanțele interzise, pentru a putea fi prezent la nunțile voastre”.

Citeste si...  Ce relație a avut Madi cu Horia, de fapt: ”Chiar și de Revelion i-a scris La mulți ani!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi