Alex Velea a terfelit-o pe Iulia Albu în ultimul hal! „Zdreanţa fashionistă care o suge în batistă!”

După ce designerul de modă Iulia Albu i-a reproşat că poartă un lanţ de manelist, Velea i-a dat un răspuns obscen!
Ce are Alex Velea cu găina Iuliei Albu?
„Bătaie de joc cu găina la cap. Iulia Labu, zdreanţa fashionistă care o suge în batistă. Ai strâmbat o oglindă. Vezi că noaptea umblă poliţia şi te ia pe dubă, pocitanie mică! De multe ori eşti mai urâtă decât prevede legea. Ai nota 1. Linge acadeaua! Să dai papaverină la gaină! Mare manelist.” a declarat Alex Velea.
Da, Velea e unul din băieţii ăia care încă mai au impresia că e o jignire să îi zici unei femei să o sugă.
Alex Velea și Iulai Albu s-au împăcat după ce au devenit colegi pe post!
„M-am împăcat cu ea, că am jignit-o la un moment dat. Nu mai știu ce făcusem. Am zis niște prostii, am pus o poză, am făcut ceva rău… Mi-am cerut scuze după. Am realizat că are și ea copii. Are o fată, nu știu dacă are mai mulți copii, dar știam că are o fată. Am zis că poate citește fata ei ce am zis eu și deja aveam copii atunci.
M-am gândit că nu am procedat bine și mi-am cerut scuze. Îi făcusem și o piesă. Un distrack. Era ceva rău! Nu am vrut să o mai scot și bine am făcut. Nu-mi place să îmi bat joc de oameni, să râd de ei. Îmi place să bârfesc când sunt cu prietenii mei, dar nu îmi place în mediul public să jignesc, că poate pe unii chiar îi afectează. Îi văd că sunt afectați și mă întristează” a declarat Alex Velea.

Citeste si...  Alexandra Stan a negat relația cu fotbalistul George Pușcaș, deși s-au pozat în ipostaze tandre, în Grecia: „Eu sunt foarte sinceră”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi