Alexandra Tudor de la sport, „Dacă nu prezentam știri, eram milionară!”

Alexandra Tudor este prezentatoarea știrilor sportive de la Antena 1. Ea și-a amintit cu drag de începuturile ei în televiziune, și le-a dezvăluit fanilor pasiunile. Mai mult, ea a susținut că ține cu Liverpool, și chiar și cu Dinamo.
Alexandra Tudor, despre televiziune: „Ea m-a ales pe mine”
„Am spus mereu că televiziunea m-a ales pe mine pentru că mi s-au oferit tot felul de oportunități de a lucra într-o televiziune fără că eu să-mi doresc asta neapărat.
Aveam 19 ani, eram în anul doi la Facultatea de Comunicare și Relații Publice de la Universitatea Ecologică atunci când am aflat că este nevoie de un producător la o emisiune de folclor. Și m-am dus, am învățat ce trebuie să fac și am mers înainte. Cu toate că era o televiziune de nișă, Etno TV, am învățat lucrurile de bază… A fost ca o inițiere. Apoi au urmat castinguri, lecții de dicție, angajarea la Telesport, apoi la Sport.ro, câteva luni la B1tv și revenirea la sport la Antena 1”, a explicat Alexandra Tudor
3 declarații picante date de Alexandrei Tudor
„Dacă nu prezentam știri, mi-ar fi plăcut să fiu multimilionară! Și ceva într-un domeniu artistic. Nu știu exact. Îmi place atât de mult ce sunt încât ce rost are să mă gândesc la altceva?! Dacă nu mai ține cu TV, mă gândesc atunci, vad eu și vă anunț!”
„Dacă ar fi să aleg între tărie, bere, vin sau șampanie? Prefer tărie și șampanie”.
„Doar câțiva fotbaliști mi-au cerut numărul de telefon. Trei calități ale bărbatului căruia i-aș da numărul de telefon? Să fie serios, să fie galant și să fie o anumită chimie între noi”.
„Nu, nu am avut niciodată niciun model în viață, în general. Dacă mi-aș pierde vremea să fiu ca altcineva, când aș mai avea timp să fiu ca mine?! Îmi place atât de mult ce sunt încât ce rost are să mă gândesc la altceva?!” – Alexandra Tudor
Alexandra Tudor: „Sper ca Dinamo să promoveze”
Alexandra are o legătură afectivă pentru Dinamo: „Nu pot să zic că sunt o fană a fotbalului, sinceră să fiu îmi plac alte sporturi mai mult. Soțul meu Dan mai pătimește pentru Dinamo, dar ușor, ușor începe să-și canalizeze energia spre altceva. Prea s-a chinuit în ultimii ani cu deziluzie.
Eu sper să promoveze! Deși este mai aproape de desființare după respingerea planului ăsta de reorganizare modificat cu procentele alea la acțiuni. Șanse mici și la apel. Totuși, aș vrea și nu numai eu să revedem derby-urile de altădată, e și păcat ca o echipă cu atâta tradiție, cu atâția suporteri să se desființeze”.
Din străinătate îmi place Liverpool, pentru trăirile și emoțiile pe care ți le provoacă și pentru milioanele de fani care trăiesc pentru echipa asta. They never walk alone, ca să le parafrazez minunea aia de imn.”
 

Citeste si...  Lavinia Pîrva arată superb la 38 de ani! La ce procedură estetică a apelat cântăreața

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi