Alexandra Zmărăndescu regretă faptul că este ignorată de tatăl ei, Cătălin Zmărăndescu!

Cătălin Zmărăndescu și-a renegat atât fiul, Mihai, cât și fiica, Alexandra, ambii din prima căsătorie. Acesta a decis să taie toate conexiunile pe care le avea cu copiii. Alexandra Zmărăndescu a menționat că îi pare rău că este ignorată de tată, dar că lucrul acesta o face mai puternică.
Alexandra Zmărăndescu și-ar fi dorit tatăl mai aproape
De altfel, ea recunoaște că a fost crescută mai mult de mamă, și că nu crede că ar fi fost mai puternică dacă i-ar fi stat alături.
”L-am iubit extrem de mult, a însemnat totul pentru mine, până în momentul în care el nu mi-a mai dat voie să fac asta. Au fost multe momente în care mi-a lipsit, dar Doamne Ajută, am trecut peste. Referitor la întrebarea ta, dacă eu cred că astăzi aș fi fost mai puternică avându-l pe el alături, eu sunt conștientă de greutatea numelui pe care îl port, dar în egală măsură cred foarte tare în individualism, nu cred că aș fi fost mai puternică dacă l-aș fi avut alături. Consider că lipsa lui m-a făcut omul de astăzi, nu pot spune neapărat că este un lucru rău”, a declarat, în exclusivitate, Alexandra Zmărăndescu.

Citeste si...  Meseria bănoasă pe care o prestează Deea Maxer! Care sunt tarifele?

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi