Alexandra Zmărăndescu regretă faptul că este ignorată de tatăl ei, Cătălin Zmărăndescu!

Cătălin Zmărăndescu și-a renegat atât fiul, Mihai, cât și fiica, Alexandra, ambii din prima căsătorie. Acesta a decis să taie toate conexiunile pe care le avea cu copiii. Alexandra Zmărăndescu a menționat că îi pare rău că este ignorată de tată, dar că lucrul acesta o face mai puternică.
Alexandra Zmărăndescu și-ar fi dorit tatăl mai aproape
De altfel, ea recunoaște că a fost crescută mai mult de mamă, și că nu crede că ar fi fost mai puternică dacă i-ar fi stat alături.
”L-am iubit extrem de mult, a însemnat totul pentru mine, până în momentul în care el nu mi-a mai dat voie să fac asta. Au fost multe momente în care mi-a lipsit, dar Doamne Ajută, am trecut peste. Referitor la întrebarea ta, dacă eu cred că astăzi aș fi fost mai puternică avându-l pe el alături, eu sunt conștientă de greutatea numelui pe care îl port, dar în egală măsură cred foarte tare în individualism, nu cred că aș fi fost mai puternică dacă l-aș fi avut alături. Consider că lipsa lui m-a făcut omul de astăzi, nu pot spune neapărat că este un lucru rău”, a declarat, în exclusivitate, Alexandra Zmărăndescu.

Citeste si...  Bianca Drăgușanu nu le are cu bucătăria! „Nu știu cum să aprind aragazul, dar știu cum se fac 50.000 de euro”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi