Alexandru Pițurcă a scăpat și de control judiciar! „Victorie!”

Alex Pițurcă tocmai a primit o veste fenomenală, care l-a făcut să exulte de bucurie! Curtea de Apel i-a ridicat și măsura controlului judiciar, din dosarul măștilor neconforme date către spitalele MAPN.
Alexandru Pițurcă s-a bucurat de victorie!
Alexandru Pițurcă este în sfârșit liber! Curtea de Apel București a respins cererea de arestare preventivă depusă de DNA. Fostul fotbalist mediocru, fiu al fostului selecționer Victor Pițurcă, supranumit și Satana pentru pasiunea avută față de jocurile de noroc, a contestat în instanță măsura controlului judiciar, având câștig de cauză!
Instanța a decis că „Admite contestația formulată de către contestatorul Alexandru Victorio Pițurcă – revocă masura controlului Judiciar. Respinge ca nefondată contestația formulată de DNA împotriva aceleiași încheieri penale”, iar decizia este definitivă!
După ce s-a simțit cu musca pe căciulă atât de mult timp, Alex Pițurcă a postat un mesaj de bucurie pe rețelele de socializare: „Victorie!!!”.

Citeste si...  De ce nu se căsătoresc Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, după 6 ani de relație: „Poate că durerea a fost cea care ne-a unit”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi