Alina Marymar, iubita lui Tzancă Uraganu, însărcinată în patru luni!

Alina Marymar și Tzancă Uraganu se pregătesc să devină părinți! Cei doi au făcut o petrecere de dezvăluire a sexului bebelușului. Alina a dat mai multe declarații, legate de starea ei de sănătate, simptome, pofte și botez.
Alina Marymar, sarcină fără probleme!
Alina Marymar se consideră norocoasă, pentru că nu a avut încă vărsături sau pofte.
„Sunt foarte bine, fetița mea este foarte cumințică, nu-mi dă nicio stare, deci așa sarcină ok! Crește, fără simptome prea multe. Nu am avut niciun simptom, nici poftă de mâncare prea multă, chiar mănânc mai puțin decât înainte. Deocamdată nu am pofte, dar o să vină și astea, nu știu ce să zic. Sunt deja în luna a patra”, a spus Alina Marymar.
Fetița Alinei Marymar și a lui Tzancă Uraganu va veni pe lume la sfârșitul verii. Cei doi nu au stabilit numele fetiței, dar au recunoscut că fiecare a avut câte o propunere, și că va fi un nume sfânt.
„Fetița vine pe lume în iulie la sfârșit, început de august, cam așa. Nu ne-am gândit încă la un nume, e greu de ales pentru că ce vreau eu nu-i place lui, ce-i place lui nu-mi place mie și nu suntem așa de acord deocamdată. Vrem să aibă două nume, unul sfânt și unul pe care o s-o strigăm”, a mai spus Alina Marymar.
Alina Marymar a pierdut o sarcină!
Alina Marymar s-a declarat foarte fericită de faptul că a rămas însărcinată! E a pierdut o sarcină anul trecut, iar acest moment a marcat-o!
„A fost o bucurie foarte mare, noi ne-am dorit foarte mult, iar când am auzit a fost foarte frumos, un sentiment unic”, ne-a mai zis ea.
Ea a declarat că se va ocupa personal de botez.
„Da, va fi un botez foarte frumos. Nu ne-am gândit încă la detaliile astea, o tematică, dar va fi ceva spectaculos, mai ales că eu sunt cu organizarea petrecerilor, chiar îmi place foarte mult și mă descurc bine zic eu, organizez orice petrecere în detalii foarte,foarte atente și totul iese perfect, eu sunt perfecționistă. Da, crede-mă că am organizat-o într-o zi. Petrecerea pe care am avut-o am organizat-o într-o zi. El nu avea răbdare și a vrut neapărat, el a vrut să organizăm într-o zi”, a mai spus iubita lui Tzancă.

Citeste si...  Cristi Borcea, rețeta care îl umple de energie. O face de două ori pe an

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi