Alina Pușcău, hărțuită! Agresorul a scris o carte despre ea!

Alina Pușcău a dat de probleme mari! Cunoscutul model a fost hărțuită de un bărbat care a scris o carte despre ea! Deși nu au . Cu toate că nu o cunoaște și nici nu a avut ocazia de a comunica, bărbatul a ținut neapărat ca lucrarea de tip jurnal să fie publicată.
Alina Pușcău nu mai postează nimic de frica fanilor!

Alina Pușcău a mărturisit că de când folosește rețelele sociale, ea a fost abordată de mai mulți fani dubioși!

„Vai, dar am și acum! Înainte nu era Instagram, era doar Facebook. Dar acum toată lumea îmi scrie pe Instagram și-mi spune de melodia mea. Nici nu mai postez nimic, dar ei mă găsesc, mă știu de când făceam muzică”, a spus Alina Pușcău.

De asemenea, Alina Pușcău își aduce aminte și de perioada în care un bărbat a încercat să se apropie de ee, în Los Angeles.

Alina Pușcău, abordată de fani obsedați

Un alt admirator nici nu a vorbit cu ea, dar s-a apucat să scrie o carte despre ea! Alina Pușcău declară că nici nu îl cunoaște pe acel bărbat!

„Am avut ceva gen obsedat, în Los Angeles, nu aici. A venit la mine și m-a luat în brațe, tremura săracul, zice: știu melodia ta! A, și m-am pomenit cu o carte. Culmea, cineva a scris o carte despre mine, despre viața mea, dar el nici nu mă cunoaște.

Nimeni nu știe exact despre viața mea, dar cred că a făcut el o carte-jurnal și a scris în el despre mine. Dar cartea e cu numele meu, e pe Amazon și se vinde!”, a mai declarat modelul.

Citeste si...  Lavinia Pârva aruncă bomba: Din păcate, nu am putut să merg mai departe

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi