Alina Sorescu a oferit primele declarații după ce instanța a decis ce se întâmplă cu fetițele ei: „Au nevoie de stabilitate”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu păreau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Din păcate, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, după 12 ani de relație.De curând, cântăreața a oferit primele declarații după ce instanța a decis ca fetițele pe care le are împreună cu designerul să petreacă o săptămână la mamă, și o alta, la tată.

Alina Sorescu, primele declarații după ce instanța a decis ce se întâmplă cu fetițele ei
De când s-au hotărât să pună punct mariajului, cei doi își dispută în instanță custodia și programul celor două fetițe pe care le au împreună.Alina Sorescu susține că va lupta până la capăt și speră ca judecătorii să înțeleagă că acest program nu este unul potrivit pentru orice copil.„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Voi lupta de această dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut.Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama. Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru ca acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere.Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar. Sper ca judecătorii sa înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții”, a transmis Alina Sorescu pe pagina sa de Instagram.

Citeste si...  Primele imagini cu bebelușul Alinei și al lui Valentin! Ce se vede la ecografie?

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi