Ana Baniciu și Raluka, devastate în urma decesului lui Dj Lalla! Mesajele cutremurătoare ale cântărețelor de top!

Ana Baniciu și Raluka sunt profund afectate de moartea lui Dj Lalla și au postat mesaje emoționante în memoria ei.
Când au aflat despre tragicul eveniment, cele două artiste au exprimat tristețea lor pe rețelele sociale, iar mesajele lor sunt pline de durere.
Laura Claudia Roșca, cunoscută ca Dj Lalla, a fost găsită fără viață pe o plajă din stațiunea Mamaia, ceea ce a șocat profund pe cei care o cunoșteau.
Este evident că moartea lui Dj Lalla a lăsat o uriașă impresie și a adus multă tristețe în rândul celor care au cunoscut-o și au avut-o aproape.
„Lăurici, așa îmi voi aduce aminte de tine tot timpul! Odihnește-te în pace! Nu am cuvinte! Te iubesc! Sper că ești fericită acolo unde ești acum!”, este mesajul transmis de Raluka, pe pagina sa de Instagram, în urmă cu puțin timp.
„Aici m-am întâlnit pentru ultima dată cu Lalla! O bucurie de fată! Toate gândurile mele bune merg spre tine și familia ta!”, este mesajul postat de Ana Baniciu, pe pagina sa de Instagram, în urma decesului lui Dj Lalla.
Din rezultatele autopsiei, a reieșit că Dj Lalla a murit înecată. Medicii legiști au descoperit apă și nisip în plămânii ei. Deși existau informații că era o înotătoare foarte bună, moartea ei a fost într-adevăr cauzată de înec.
De asemenea, s-a aflat că Dj Lalla a fost internată în spital cu o lună înainte de moartea sa, din cauza depresiei, ceea ce a crescut suspiciunea că și-ar fi pus capăt zilelor.

Citeste si...  Ioana și Marius vor să se despartă? „Nu mai sunt în cuplu!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi