Anamaria Prodan, cea mai mare schimbare după despărţirea de Reghe. A șters totul

Anamaria Prodan a reuşit să treacă peste despărţirea de Laurențiu Reghecampf printr-o schimbare radicală. Nici urmă de Reghe, a șters totul.Anamaria Prodan a reuşit să treacă peste frustrările provocate de despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Vedeta a simţit nevoia să facă o schimbare de design la vila din Snagov.Anamaria a vorbit despre vila sa la emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews. Impresara a prezentat şi imagini, în exclusivitate, despre schimbările pe care le-a făcut la vila din Snagov.Din momentul în care Anamaria s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf a decis, alături de copiii ei, Sarah, Rebecca și Laurențiu Jr., să facă o schimbare la cum arată vila sa din Snagov. Fiica ei, Rebecca, care a terminat Institutul Marangoni din Italia, s-a ocupat de designul casei și a schițat totul de la zero.„În momentul despărțirii de Laurențiu, când ne-am trezit dimineața și am deschis geamurile ne-am uitat așa că era ceva înghesuit. Era ceva rău. Am coborât cu copiii și am zis ok. Reamenajare! Am și noroc cu Rebecca, că a terminat Marangoni. Mi-a zis: Mami, eu îți fac un desen și crede-mă că o să iasă ceva foarte frumos. Am zis ok, hai să facem așa. Am dărâmat tot! Toți vecinii s-au speriat când au văzut. Dărâm tot, schimb tot, culori, absolut tot”, a povestit Anamaria Prodan.Ce schimbări a făcut la vilă Anamaria Prodan
Schimbări au fost făcute atât la pontonul și terasa vilei din Snagov, cât și la living și la crama de vinuri.Crama de vinuri arată și ea deosebit. În interior, însoțite de o lumină caldă, se pot găsi diverse băuturi alcoolice și vinuri care mai de care mai bune și calitative.

Citeste si...  Un student de 22 de ani și-a dat licenţa pe patul de spital, deși avea tumoare pe creier. „După examen, a fost supus unei intervenții chirurgicale de succes, care i-a salvat viața ca prin miracol”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi