Anamaria Prodan face lumină în scandalul cu Dan Alexa de acum trei ani. Ce spune impresara despre pumnul dat

În urmă cu trei ani, imagini cu Anamaria Prodan lovindu-l pe antrenorul Dan Alexa au apărut în spațiul public, însă doar acum impresara a simțit nevoia să vorbească despre ce s-a întâmplat.Multă lume a speculat la acea vreme că între cei doi a avut parte de un episod de gelozie, deși ambii au negat totul.

În urma bătăii cu Laurențiu Reghecampf, fostul ei soț, Anamaria Prodan spune acum că lumea ar trebui să-l laude pe Dan Alexa și să-i ridice un monument, pentru că nu a ripostat când l-a bătut.Anamaria Prodan îl apreciază pe Dan Alexa.

Eu cred că mediatizarea excesivă care din punctul meu de vedere nu are niciun rost pentru că a fost o calomnie la adresa mea și a lui Dan, întinsă pe atât de mulți ani e specifică răutății românești.

Cred că dacă ceva era de menționat era faptul că încă mai există bărbați că Dan Alexa care au dat exemplu de ceva minunat pentru că în femeie nu se da nici cu o floare.

Faptul că Dan Alexa a gestionat acest conflict perfect cred că trebuia dat ca exemplu, într-o țară în care bărbații își lovesc iubite, amante, mame, pentru a-și arăta ce bărbați sunt. Părerea mea, luați exemplu de la Dan Alexa, învățați pentru că aveți acasă fetițe, băieți și trebuie să le dați o educație”, a spus impresara.

Ea a continuat și a spus că de-a lungul timpul a tăcut din gură, deși putea să dea toți jurnaliștii care i-au filmat într-un spațiu privat în judecată, menționând că la noi în țară totul e o presupunere, iar la povestea din ea și Dan Alexa s-a ajuns din cauza răutăților.„Faceți un monument să se numească Dan Alexa, monumentul educației și a bunului simt.Eu îl cunosc pe Dan Alexa și acest incident dacă s-ar repeta cu încă 100 de femei, niciodată nu ar ridică mâna să dea înapoi.

Citeste si...  Cum a reacționat fiica lui Andreea Marin, Violeta, când l-a cunoscut pe noul iubit al mamei sale. „M-a emoționat”

Asta e educația pe care mama lui i-a dat-o. Cei care au ieșit după acest incident au ieșit și s-au bucurat, ăștia sunt niște purtători ilegali de creier fără educație. Luați exemplu de la Dan Alexa, îi mulțumesc din suflet pentru ce s-a întâmplat în acel moment și cum a reacționat”, a explicat Anamaria Prodan, potrivit gsp.ro.Dan Alexa, în urma pumnului primit
După ce a fost lovit cu pumnul în față de Anamaria Prodan, Dan Alexa a spus că a fost extrem de afectat de cele întâmplate și deși s-a gândit pe moment să reacționeze, s-a felicitat apoi că nu a făcut-o.„Nu mi-a căzut bine, dar pe mine mă interesează ce zice lumea? M-a deranjat la început. M-am gândit chiar că ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei, dar acum mă felicit că n-am făcut-o. Mă atacau toți, «Băi, te-a lovit, a dat Prodanca în tine!», a fost o nebunie un timp.M-a afectat foarte mult, în special la nivelul percepției publice, ceea ce nu mi s-a părut deloc corect”, a spus antrenorul.

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi