Anamaria Prodan îi compătimește pe frații Tate! „Munca lor de o viață și imaginea sunt distruse”

Bombă în showbiz-ul românesc! Frații Tate, în continuare în arest preventiv! Anamaria Prodan sare în ajutorul lor cu un mesaj emoționant!
Curtea de Apel București a decis să-i țină în spatele gratiilor pe Andrew și Tristan Tate încă 30 de zile! Cei doi sunt acuzați de fapte grave, inclusiv trafic de persoane și viol! Dar cineva a sărit în ajutorul lor – Anamaria Prodan! Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a spus că frații Tate sunt nevinovați și că viața lor va fi distrusă dacă vor fi condamnați pe nedrept! Ea a declarat că nimeni nu poate repara asta!
„Muncă lor de o viață și imaginea lor sunt distruse pentru ce?! Normal eu știu că este invers în viață asta! Avem dovezi și arestăm. Statul român plătește atât de mulți bani pentru arestarea acestor oameni care sunt vinovați înainte de a administra probe de vinovăție. De multe ori se întâmplă să nu se dovedească acuzațiile, cine mai șterge demență creată de media din viață acelor oameni?”, a spus Anamaria Prodan.
Anamaria Prodan îl susține pe Andrew Tate
Ea se întreabă de ce trebuie să fie atât de mediatizată arestarea celor doi frați și de ce nu există dovezi clare împotriva lor!
„Oare de ce nu putem trata că niște profesioniști cazurile acestea «celebre»? Nu cred că fac cinste țării! Puteau să fugă, cred eu. De ce să arestăm, repet, înainte să avem toate probele incriminatorii? Asta mi se pare incredibil. Se «scapă» informații în presă…”, a mai spus Anamaria Prodan, care a punctat că dacă cei doi vor fi găsiți vinovați, cu siguranță își vor executa pedeapsa.
Agentul FIFA a continuat prin a spune că nu înțelege de ce frații Tate nu beneficiază de prezumția de nevinovăție. „Oare facem aceste circuri mediatice pentru a distrage atenția de la lucrurile care sunt importante cu adevărat? Oare cât plătește statul român despăgubiri în situația de nevinovăție?”, a concluzionat Prodan. Andrew Tate i-a mulțumit impresarei într-un mesaj postat pe Twitter. „Mulțumesc, Anamaria Prodan, pentru că susții dreptatea”, a scris acesta pe Facebook.

Citeste si...  O bătrânică a trăit cu 800 de ȘOBOLANI în propria casă!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi