Anamaria Prodan nu-și mai ascunde noul iubit

În urma unei despărțiri tumultoase de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan s-a angajat într-o căutare continuă a unui partener, dar nu oricare, ci unul care să corespundă dorințelor sale și să-i ofere un sprijin total. După o încercare nereușită cu Flavius Nedelea, impresara pare să fi găsit acum pe cineva care să îi fie partener de viață.Anamaria Prodan dă de înțeles că ar fi într-o relație cu un celebru sportiv român, Roland Gavril. Deși nu a confirmat oficial relația dintre ei, impresara s-a dat de gol prin seria de imagini postate pe Instagram, alături de pugilist.Anamaria Prodan, relație de iubire cu Roland Gavril
Cei doi pare să fi petrecut atât Crăciunul, cât și Revelionul împreună. De gol i-a dat și ipostazele tandre în care s-au lăsat fotografiați. O imagine o arată pe Anamaria Prodan cu capul sprijinit pe umărul pugilistului, în timp ce urmăresc un meci.„Cu ochii doar spre viitor așteptăm anul nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri! #eusuntanamariaprodan iar el este unicul, a scris impresara lângă fotografie.De asemenea, cu câteva zile înainte, aceasta a mai postat o fotografie la brațul sportivului, ambii apărând cu zâmbetul larg pe buze. Cei doi au petrecut împreună în Las Vegas.„„The thrill” @ronaldgavril the only one”, a mai scris Anamaria Prodan.Impresara, în al nouălea cer alături de pugilistUltimele postări ale impresarei o prezintă alături de mai mulți prieteni, iar în toate fotografiile se află alături de Roland Gavril. Îmbrăcată într-o rochie neagră și purtând o haină de blană, ea îl ține strâns de braț pe cel care pare a fi noul ei partener și transmite o stare de fericire.„Am alături în noul an prietenii mei minunați și familia mea de vis. Vă urăm un an nou plin de sănătate și lumină”, a scris Anamaria Prodan alături de seria de imagini.Anamaria Prodan s-a despărțit de Flavius NedeleaDupă despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Prodanca a intrat într-o relație cu Flavius Nedelea. Deși părea extrem de fericită, ceva nu a funcționat între ei și au decis să pună punct.Bărbatul a declarat imediat după că au rămas în relații de prietenie, iar despărțirea a fost una amiabilă și frumoasă.

Citeste si...  Andreea Esca, dezvăluiri incendiare despre prima noapte de dragoste: „Mi-a spus că nu mai putem fi împreună dacă nu mă culc cu el!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi