Anca Serea, nemulțumită de cadourile lui Adi Sînă? „Nu este ca și cum îmi cumpără integritatea!”

Anca Serea, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, a dezvăluit secretele fericirii sale alături de soțul ei, Adrian Sînă. Chiar dacă mulți ar crede că artistul o răsfață cu cadouri scumpe, Anca a mărturisit că nu este impresionată de obiecte și că acestea nu au niciun efect atunci când cei doi se ceartă.
Anca Serea: Nu este ca și cum îmi cumpără integritatea sau iubirea cu obiecte
Cu o căsnicie de invidiat și copii minunați, Anca a declarat că integritatea și iubirea ei nu pot fi cumpărate cu bani. Cu toate acestea, atunci când apar momente de tensiune, Adrian face tot ce poate pentru a o ajuta să treacă peste probleme. De asemenea, frumoasa vedetă a lăudat romantismul soțului ei, spunând că acesta îi cumpără adesea cadouri pentru că o iubește și îi place să o facă fericită.
„Nu este ca și cum îmi cumpără integritatea sau iubirea cu anumite obiecte. Sub nicio formă! Dimpotrivă, pe acestea mi le permit și eu singură, pentru că de aia muncesc. El este întotdeauna cel care vine să mă pupe înainte de culcare sau să mă țină în brațe ca să îmi treacă supărarea.” a declarat Anca Serea.
Anca Serea și Adi Sînă au vorbit despre divorț!
„Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc. Dar ne iubim atât de mult încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. E nevoie de tact. De-aia suntem o familie, să înțelegem că suntem fiecare cu direcțiile noastre, cu atribuțiile noastre. N-am intenționat niciodată să-i reproșez că pleacă în turneu, că stă mai puțin cu copiii. Avem grijă să avem și momentele noastre în doi, de cuplu.
Mergem la hotel, facem genul ăsta de escapade. Am învățat că orice lucru important în viață necesită timp: și relația de iubire, și proiectele profesionale. Achiziția unei case, alegerea unui liceu, schimbarea unui job și așa mai departe necesită timp și niște decizii bine cântărite. Nu-ți ascund faptul c-am fost foarte supărată pe subiectul casei celei noi, chiar am avut o perioadă în care eu și Adi nici nu ne-am vorbit. Dar ne-am dat timp unul altuia și ne-am înțeles punctele de vedere. E o investiție bună în primul rând pentru copii” a declarat Anca Serea.

Citeste si...  Fiica Antoniei a împlinit 13 ani: „Chiar sunt mama unei adolescente?”. Cum arată Maya în prezent

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi