Anca Serea se confruntă cu probleme grave de sănătate. Vedeta a ajuns de urgență la spital: “Așa a început duminica mea…!”

Anca Serea a necesitat o vizită de urgență la spital și a informat despre această situație pe pagina sa personală de socializare. Ea a postat și câteva imagini din spital pentru a-și ține urmăritorii la curent cu starea sa de sănătate. Soția lui Adi Sînă a explicat că se află în spital pentru a efectua mai multe analize pentru a determina dacă suferă de apendicită.
Recent, Anca Serea a ajuns la spital și a comunicat despre asta pe platformele de socializare, unde are o bază mare de fani. A dezvăluit că nu se simte bine și că petrece ziua de duminică în spital, cu un cateter la mână, pentru a investiga problemele sale de sănătate. Anca Serea a fost suspectată de apendicită, iar în acest moment este supusă unor analize pentru a stabili dacă aceasta este cauza simptomelor sale. Ea a menționat că va efectua o tomografie computerizată pentru a confirma sau infirma diagnosticul de apendicită.
În urmă cu o zi, vedeta a participat la un târg de toamnă organizat de școala copiilor săi. Cu un zâmbet pe buze, s-a bucurat de eveniment și a apreciat vremea plăcută de afară, precum și timpul petrecut alături de cei dragi.
Într-un interviu acordat anterior pentru Antena Stars, Anca Serea a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în trecut. Ea a menționat că a suferit de anemie severă, cu niveluri scăzute de hemoglobină și feritină, din cauza consumului insuficient de proteine animale.
„Toată viața mea am fost, nu neapărat panicată, dar am fost foarte atentă și riguroasă cu tot ce am mâncat. Dar acum, după 40 și un pic de ani și după niște probleme de sănătate pe care le-am avut, m-am relaxat total. Foarte dificile (n.r. problemele de sănătate). Da, am făcut (n.r. tratamente). O anemie foarte severă, cu hemoglobină 4,6 și cu feritină 0, adică practic nu mai aveam fier deloc, asta pentru că nu mâncam proteină animală”, a mărturisit Anca Serea, pentru Antena Stars.

Citeste si...  Probleme mari pentru Randi în Thailanda! „A căzut!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi