Andreea Antonescu, expertă la matematică! Află la ce i-a folosit!

Andreea Antonescu se laudă într-una că a fost olimpică la matematică, astfel că proba de la America Express, în care a trebuit să facă calcule, a fost floare la ureche pentru ea!
Andreea Antonescu: „Întotdeauna am căutat chichițele”
Andreea Antonescu a recunoscut prin matematica pe care o cunoaște, are un avantaj față de celelalte echipe!
„Plăcându-mi matematica la nivel de olimpiadă, întotdeauna am căutat chichițele”, a declarat Andreea Antonescu la America Express.
Pe lângă calitățile matematice, Jean Gavril susține că cele două Andree formează o echipă foarte puternică, pentru că reușesc să convingă șoferii să le ia cu ei1
„Se pare că Andreea și Andreea sunt dotate cu toate calitățile necesare să ia mai simplu mașini. Au tot felul de dotări. Știu să se folosească de fiecare atuu pe care îl au”, a declarat Jean Gavril.
Andreea Antonescu: „Pe astea le mănânc pe pâine!”
Proba de matematică le-a fost ușoară, dar a urmat o probă în care Andreea Bălan s-a împiedicat pe scări!
„Mie dați-mi probleme la matematică, pe astea le mănânc pe pâine. Problema am rezolvat-o (n.r. legat de proba de aseară), dar, da, matematica mi-a plăcut maxim, am fost mega fană. Două blonde, dar am reușit să…”, a spus Andreea Antonescu pe Instagram.
Pentru următoarea probă, concurenții au fost nevoiți să urce mai multe trepte.
„Râdem noi din fața televizorului, dar nu vă puteți imagini cât de greu a fost să urcăm acele trepte și Andreea era să cadă, uitasem asta”, a mai spus artista, pe Instagram.

Citeste si...  Soțul Danei Roba a premeditat tot! A făcut ceva macabru cu fetițele, pe 1 iunie: „Chiar de la cel pe are le crește…”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi