Andreea Bălan a izbucnit în plâns. Vestea care a cutremurat-o: „Eu sunt deja câștigătoare”

În timpul competiției „America Express”, Andreea Bălan a primit o surpriză de proporții pe Drumul Aurului, care i-a adus lacrimi de bucurie. Artista și-a petrecut ziua de naștere departe de fiicele sale și a primit un mesaj video emoționant din partea lor.Andreea Bălan, cu nervii la pământMesajul a fost atât de puternic încât Andreea Bălan nu a putut să își stăpânească emoțiile și a izbucnit în lacrimi. Deoarece nu a putut să își vadă fetițele de când a început competiția, revederea cu ele a fost cu atât mai specială.Competiția a fost intensă, toate echipele luptând pentru imunitate și pentru biletul spre următoarea destinație din Guatemala.„La mulți ani, mami. Ne e dor de tine. Te așteptăm cu bine și te iubim. Să vii câștigătoare și cu multe cadouri”, i-au transmis fetițele într-un clip, în care i-au arătat și tortul pe care i l-au pregătit până ajunge acasă.„Eu sunt deja câștigătoare, că vă am pe voi”, a spus Andreea Bălan. „Nu mă așteptam la așa ceva și mi s-a făcut și mai dor de ele”, a mai adăugat vedeta, cu ochii plini de lacrimi.Andreea Bălan ar încălca regulile emisiunii la probele din America Express
Andreea Bălan pare a fi o concurentă de temut la „America Express – Drumul Aurului”, deranjând mai mulți colegi cu stilul ei de a concura. Artista nu respectă regulile concursului, fapt ce nu este deloc pe placul concurenților.În cadrul ediției de duminică, Bălanca a fost criticată din nou pentru faptul că nu respectă reguile emisiunii. Cătălin Bordea a observat cum artista încerca să câștige probele în timp ce trișa.„Bălanca mi-a furat mie bilele. Deci a pus mâna pe bilele mele”, a adăugat și Bordea după ce s-a luptat cu adversarele sale pe bile. „Bălanca se concentra mai tare cum să te fure pe tine, decât cum să nimerească paharele”, a mai adăugat el, potrivit Libertatea.

Citeste si...  Claudia Pătrășcanu, despre bărbatul pe care l-a înlocuit cu Gabi Bădălău. „Timpul a trecut, se schimbă totul”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi