Andreea Bălan „nu mai e o fată cuminte”! Poliția a prins-o pe picior greșit!

Andreea Bălan, o noapte plină de distracție și aventuri! Vedeta a ieșit la clubul Hiro din Capitală, împreună cu doi prieteni și a dat startul petrecerii! Pe muzica antrenantă și băuturica suptă cu un pai, Andreea s-a distrat de minune. A făcut show și a dansat în stânga și-n dreapta, încât atmosfera s-a încins. Dar, la plecare, au dat nas în nas cu Poliția și au fost trași pe dreapta în zona de nord a Capitalei. Vedeta.ro vă aduce în exclusivitate imaginile pe care nu aveți voie să le ratați!

Andreea Bălan, aventuri cu un polițist!
Vedeta.ro a aflat în exclusivitate că bărbatul de la volan a fost testat cu alcoolemie și a fost găsit nevinovat. Însă, o altă mașină de Poliție a sosit și a preluat cei doi spre secție. Aici, Andreea Bălan și prietenul ei șofer au fost supuși testului antidrog și au fost găsiți din nou curați.
După aceste aventuri, Andreea Bălan și-a continuat drumul spre casă, cu o veselie de nedescris. Ba mai mult, l-a bătut pe umăr prietenește pe polițist, care a fost marcat de gestul vedetei. Însă, băuturica suptă cu paiul și-a cerut tributul și vedeta a avut dificultăți în a-și recunoaște mașina. În cele din urmă, cu ajutorul amicului, a reușit să ajungă la mașină și să se întoarcă acasă.

Așadar, Andreea Bălan a avut o noapte pe cinste, plină de distracție și aventuri!

Citeste si...  Adda își mai dorește un copil, dar boala Lyme o face să mai aștepte: „Aș fi inconștientă dacă aș face asta acum. E complicat”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi