Andreea Bălan și Andreea Antonescu, probleme la cratiță! „Am tăcut, deși mă durea spatele”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut parte de o probă neobișnuită. Pentru că au dat o pungă cu mâncare pe jos, cele două au luat-o de la capăt, în ciuda durerilor de spate!
Înainte de a găti, ele au cărat alimente cu o roabă și cu un curcan, astfel că oboseala și-a spus cuvântul.
Andreea Bălan și Andreea Antonescu, la cratiță! „Faci coca”
Cele două Andree au din nou noroc! Ele au fost ajutate de o localnică la prepararea mesei.
”Doamna foarte drăguță, ne-a arătat cum se face. Faci coca, apoi pui fasolea înauntru, o împletești și pui pe foc. O întorci de câteva ori, ai niște varză, chilii și sos. Le-am făcut, zic eu, suficient de repede, ne-a ajutat și doamna, ne spunea că asta e mai subțire, asta mai trebuie pe foc”.
Am tăcut mâlc, deși mă durea spatele
Când au dat să plece, au scăpat punga cu mâncare pe jos! Ele s-au întors și au mai primit o pungă de la vânzătorul de alune.
„Ne-am făcut misiunea acolo, le-am luat, le-am pus în caserole, le-am împachetat, dar ne-a căzut o pungă. A trebuit să ne întoarcem înapoi. Nu am comentat nimic. Am tăcut mâlc deși mă durea spatele. Ne-am enervat. M-au luat nervii așa aici la ceafă, dar am zis că asta e și mergem. Am strâns din dinți, am mers să mai cerem o pungă de alune”, au adăugat ele.

Citeste si...  Daniela Nane vorbește despre abuzurile la care a fost supusă în cariera sa, după confesiunea Vioricăi Vodă. Frumusețea sa nu a fost mereu un atu

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi