Andreea Bălan, „tăiată” în două de Robert Tudor! „Iubesc adrenalina!”

Andreea Bălan a acceptat provocarea făcută de Robert Tudor! Magicianul „a tăiat-o” în două chiar pe platoul emisiunii iUmor, în fața publicului, dar și a juraților. Momentul a fost făcut fără repetiții, fiind unul spontan!
Magicianul Robert Tudor, adeptul numerelor periculoase!
Magicianul Robert Tudor s-a bucurat că Andreea Bălan a fost de acord cu numărul, și a recunoscut că nu a făcut deloc repetiții! Cei doi s-au întâlnit chiar în ziua filmării!
“Ne-am văzut chiar în ziua filmării. Lucrurile spontane și imprevizibile ies întotdeauna mai bine decât cele repetate. În același timp, dacă repetam, nu cred că s-ar mai fi băgat. Sper să mai accepte invitațiile viitoare din partea mea pentru numere periculoase“.
Andreea Bălan i-a făcut în ciudă Deliei?
Andreea Bălan iubește spontaneitatea și adrenalina! „Iubesc adrenalina şi se ştie despre mine că sunt un om al momentului, că reacţionez la impuls. Am spus fără să stau prea mult pe gânduri, doar când mi-a spus Delia că încă pot să mă răzgândesc m-am întrebat dacă e chiar decizia buna! Ce a ieşit, vedeţi sâmbătă!”.
 

Citeste si...  Motivul pentru care Romanița Iovan nu dorește să se căsătorească cu partenerul său: „O să rămână tot la stadiul de iubit, pentru că…”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi