Andreea Bănică a suferit un șoc în vacanța la munte! „Le-a pierdut pe pârtie!”

Andreea Bănică a mers într-o mini-vacanță cu soțul ei la munte. Vacanța nu a fost una lipsită de peripeții, soțul ei fiind cu capul în nori! El a pierdul cheile de la mașină, și a fost nevoit să împrumute automobilul unor prieteni pentru a ajunge acasă.
„A pierdut cheile (n.r. soțul ei) de la mașină (nu știm unde) noroc cu prietenii care ne-au împrumutat mașina să ne întoarcem acasă. M-a lăsat fără cheile de la mașină la două zile după ce a curățat mașina. Le-a pierdut pe pârtie.”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.
Andreea Bănică, experiență urâtă în vacanța din Londra
Andreea Bănică a mai avut parte de o experiență urâtă, când a mers la Londra cu fiica ei la concertul lui Sam Smith. Cântăreața a mărturisit pe rețelele de socializare că a rezervat o cameră mare cu condiții decente, însă când a ajuns la locație a primit o cameră mică.
„Deși e greu să ai încredere că ceea ce vezi în poze va fi locul în care vei ajunge. Ireal, cum te poți păcăli pe niște sume mari…of, of… Această cameră ne-a fost dată prima oară! Credeam că sunt într-o cutie. Eu văzusem altceva.
Simțeam că mă sufoc. Am luat un hotel aproape de locul unde va fi concertul. Sofia este pentru prima oară în Londra, am căutat ceva timp un hotel frumos, s-o impresionez pentru că merită! Și uite ce ne-au dat! Doamne sfinte!”, a declarat Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Citeste si...  Mihaela Rădulescu: „Nu aveam bani în facultate și îmi aduc aminte că parizerul era viața mea!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi