Andreea Bănică a vorbit despre „defectul” fizic pe care încearcă să-l ascundă de fani

Andreea Bănică este o artistă foarte iubită, care de-a lungul timpului a acumulat o grămadă de fani.Cântăreața însă a declarat că are un „defect” fizic pe care încearcă să-l ascundă de admiratorii săi în sezonul rece.„Nu îmi place de mine”Andreea Bănică își menține silueta de invidiat la 44 de ani și este foarte activă online, dar deși își ține admiratorii la curent mereu, a recunoscut că are o problemă legată de frumusețe pe care o ascunde de fanii săi în timpul iernii.

Andreea, despre lupta cu depresia
Andreea Bănică a mai recunoscut că are momente în care este depresivă și anxioasă, chiar dacă este una dintre mai mari artiste din țară. Vedeta a declarat că a durata mult până a învățat să accepte problemele și să se axeze doar pe lucrurile bune din viața ei.
„Cu toții avem. Nu există oameni fără probleme. Viața mi-a dat, dar mi-a și luat. M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe. Tot la mine am apelat ca să depășesc momentele urâte… Autosugestia este cea mai bună.
Mi-am spus mereu că trebuie să merg mai departe! Tot timpul mă gândeam la tata care și-a dorit mereu să devin mare om. După ce am născut, ori de câte ori aveam probleme îmi spuneam că trebuie să merg mai departe pentru familia mea, copiii mei! Viața este un ”trebuie” pentru mine!”, a răspuns Andreea Bănică în mediul online.
„Dacă ar fi după mine nu aș pune nici o poză iarna în costum de baie. Nu îmi place de mine albă și tot timpul mă dau cu autobronzant să mai prin culoare!Noroc cu Lucian căruia îi place de mine și albă și bronzată, însă vara mă ceartă că scap la soare (ca pisica sunt, mă întind pe unde găsesc soare și acolo mă uită Dumnezeu)! Hai ca am scăpat o poză în costum de baie”, a declarat Andreea Bănică în cadrul unei postări pe Instagram.

Citeste si...  Theo Rose, schema perfectă pentru ea și Sasha

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi