Andreea Ibacka, soția lui Cabral – Descoperire șocantă pe Tik Tok

Deși este una dintre vedetele active pe rețelele de socializare, Andreea Ibacka în vârstă de 37 de ani, recunoaște că nu a fost foarte tentată să își facă un cont pe Tik Tok. Nu mică i-a fost surpriza când a descoperit că deja există mai multe conturi false cu numele ei, chiar cu un număr impresionat de urmăritori.

Iată declarația vedetei de televiziune:„Mi se pare foarte distractiv acest subiect. Sunt mai multe conturi cu numele meu și nu sunt prezentate ca și fan page, adică se prezintă ca și mine în persoană. Zilele trecute am primit o propunere de la o agenție publicitară cu care colaborez frecvent, o propunere de campanie. Îmi spuneau că avem cutare livrabile, atâtea video, dar le spuneam că întâi să mai fac și eu niște content pe Tik Tok și după aceea să trecem și la postări sponsorizate. Mie nu mi se pare corect. Știi cum e, contentul cu care trebuie să vii în primul rând trebuie să fie nonbrand-ing până când începi să și monetizezi.Așa că le-am spus că nu prea sunt prezentă pe această platformă. Ei mi-au spus că nu, că de fapt clientul este chiar ok cu cifrele pe care le fac. Eram contrariată de cifre și mi-a dat link-ul cu unul dintre cele mai populare conturi. Avea clipuri, colaje cu pozele mele, chiar și cu 1,2 milioane de viziualizări.Nu e al meu. Nu sunt pe Tik Tok pentru că sunt prea bătrână pentru Tik Tok, dar o să fiu. Îmi propun. De câteva luni zic că îmi fac curaj, dar serios, o să se întâmple anul acesta. Conturile care au apărut nu sunt ale mele, sunt niște conturi false. Dacă puteți să dați report, chiar vă rog să faceți asta”.

Citeste si...  Probleme pentru Rusia. Arma trimisă de un aliat a eșuat și „face lucruri nebunești” pe frontul din Ucraina

Andreea Ibacka a afirmat recent că nu s-a regăsit în acest gen de conținut care este difuzat pe Tik Tok și că i-ar plăcea să nu se creeze confuzii între contul ei personal și un cont de fan.„Sigur că apreciez că cineva muncește să facă acele colaje din sentimente frumoase, bănuiesc, față de mine, dar mi-ar plăcea să semnaleze faptul că este un cont de fan, cum ar fi, și nu contul meu personal. Să nu se creeze confuzii. Pentru că mi-a fost trimis acest profil am vizionat și eu și am văzut că din fața mea se transforma într-o altă poză cu fața lui Namiko. Era foarte drăguță tranziția. Dar nu, nu este al meu”.

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi