Andrew și Tristan Tate, mafioți adevărați! Fac bani și din închisoare!

Andrew și Tristan Tate au reușit să construiască un imperiu, din care câștigă încă foarte mulți bani. Site-ul prin care vând cursuri care îi învață pe bărbați cum să devină „masculi alpha”, merge strună. De asemenea, produsele cu logo-ul Tate se vând ca pâinea caldă!
Afacerea fraților Tate merge ca pe roate!
Andrew Tate este încă activ pe Twitter, chiar dacă a ajuns la pușcărie, și susține că face mai mulți bani de când a fost arestat!
Când au aflat că vor rămâne în continuare în arestul preventiv, frații Tate au au lansat o nouă ofertă pentru cursuri, ca să aibă cu ce-și plăti avocații. Acestea sunt „reduse” dela 190 de dolari la 9,90 și le promit celor care le cumpără că se vor umple de bani și vor avea femeile pe care și le doresc.
Ce vând frații Tate în magazin!
Pe site-ul milionarilor se găsesc diferite produse, precum ceasuri, tricouri, bluze căni și ochelari de soar,e iar prețul unei astfel de căni valorează suma de 120 de lei. Acestea au imprimate pe ele logo-ul fraților Tate.
”Scapă de Matrix cu stil. Experimentează succesul – Alege-ne pe noi, alege Tate. Găsește ceea ce îți place, cheltuie mai mult de 60 de dolari, apoi adaugă o pereche de ochelari de soare preferată în coș și primește-o GRATUIT!”, așa sună reclama pe magazinul virtual al celor doi frați multimilionari.

Citeste si...  „Delia își dorește copii. A fost judecată fără să se știe motivul”. Andreea Popescu, fosta dansatoare a artistei, face dezvăluiri surprinzătoare

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi