Anthony Delon și Mickey Rourke, filmări chiar în România, la Oradea!

Un nou film turnat în România riscă să spargă toate recordurile! Producția autohtonă „21 de rubini” este burdușită de vedete, una și una! Anthony Delon, Mickey Rourke, Elisabetta Pellini, Daniel Buzdugan sau Dana Rogoz se numără printre cei care se vor afla pe platourile de filmare de la Oradea!
Acestea vor dura 16 zile, iar distribuția se anunță a fi una incendiară, cu 20 de actor și peste 600 de figuranți! Regizată de un preot de 37 de ani, pelicula este o continuare a unui alt film, iar acțiunea acestuia are loc în anii ’90. Cum România are unele locuri blocate exact în aceeași perioadă, țara noastră i se potrivește de minune îndrăznețului regizor!
Daniel Buzdugan a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegilor!
„A fost o experiență foarte frumoasă, mai ales întâlnirea cu Anthony Delon, care este un om super modest și vine dintr-o familie de legendă, un om care are niște relații la nivel mondial, se știe cu actori, cu regizori, cu tot felul de vedete. Am avut emoții, mai ales când te întâlnești cu un om de calibrul acesta, dar a fost atât de simplu și chiar mă gândeam cât de frumoasă e simplitatea”, povestit Daniel Buzdugan.
Buzdugan a fost totodată impresionat de faptul că Ciprian Mega, regizorul filmului, este și preot.
„Am fost la biserică în dimineața respectivă, iar acolo se vorbea de Evanghelia Vameșului și a Fariseului în care se spune că cine se mărește se micșorează, adică se smerește și cel care se smerește se mărește, adică este acest paradox al faptului că un om modest devine mare, adică îi vezi frumusețea, față de un om care își dă aere și își dă importanță. A fost așa o chestie… s-a potrivit faptul că la biserică se vorbea despre Evanghelia Vameșului și Fariseului și eu am jucat cu omul acesta care a fost un exemplu al smereniei”, a continuat Daniel Buzdugan.
Anthony Delon a rămas impresionat de România!
Daniel Buzdugan i-a făcut lui Anthony Delon turul Oradei, arătându-i mai multe atracții din centru timp de două ore. Delon s-a arătat impresionat de siguranța cu care te poți plimba pe stradă.
„A fost o experiență foarte tare, sâmbătă. Trebuia să mergem la restaurant cu toată echipa și eu am zis că mă duc pe jos. Și el când a auzit că mă duc pe jos a zis „Wow, te duci pe jos? Mă iei și pe mine?”… Ne-am plimbat vreo două ore prin Oradea, pe jos. I-am spus „Tu știi ce mă bucur că am cu cine să mă plimb pe jos? Că de obicei nu am cu cine, că lumea la noi este comodă”.
„I-a plăcut atât de mult faptul că a fost așa un schimb de energie, un schimb de informație. Se bucura foarte tare și zicea: Doamne, ce frumos e la Oradea și cât de mult s-a schimbat România în bine, că el a mai fost la noi în țară acum vreo 20 de ani. Și îmi spune:ce frumos este la voi că este atâta siguranță, adică poți să mergi noaptea prin oraș. Sunteți binecuvântați că e totul safe, față de Paris, când la o anumită oră nu te mai poți plimba că este foarte periculos. A fost o bucurie să întâlnești un om atât de mare care se comportă atât de frumos și natural fără să aibă ifose.
Ce m-a mai impresionat e că la un moment dat mi-a dat follow la pagina de Instagram. L-am menționat eu într-o poză, el a văzut ce am postat eu și după mi-a dat follow. Adică o atitudine atât de normală”, a avut de spus colegul lui Mihai Morar.

Citeste si...  A murit Toto Cutugno! Legendarul cânăreț italian avea 80 de ani!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi