Apariție răvășitoare la 44 de ani! Anna Lesko rămâne una dintre cele mai frumoase femei din România

Anna Lesko arată impecabil la cei 44 de ani. Cântăreața a bifat încă o apariţie de senzaţie pe reţelele de socializare. Fanii artistei şi-au „clătit ochii” cu o imagine provocatoare, încă de la primele ore ale dimineţii. Admiratorii lui Anna Lesko sunt obişnuiţi cu apariţiile ei sexy, însă, de fiecare dată, rămân uimiţi de felul în care arată. Recent, într-o postare pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram, blondina le-a arătat celor care o urmăresc câteva imagini din timpul unei şedinţe foto. 

Anna a purtat o rochie verde, cu un decolteu adânc ce îi lăsa la vedere bustul generos. Artista știe foarte bine cum să se pună în valoare, iar admiratorii săi nu ratează ocazia de a o complimenta cu fiecare ocazie.„Dragostea nu dispare peste noapte, i-am spus. Uneori rămâne la cafea.” Bună dimineaţa!”, a fost mesajul pe care artista l-a publicat în dreptul fotografiilor.Chiar dacă artista a postat imaginile dis-de-dimineață a strâns rapid mii de aprecieri și zeci de comentarii: „Mi-aș bea cafeaua în fiecare dimineață cu tine”/ „Ai niște trăsături absolut divine”/ „Frumoasă”.

Cum se menţine în formă Anna Lesko
Anna Lesko le-ar putea face invidioase şi pe tinerele de 20 de ani prin felul în care arată. Întrebată cum reuşeşte să se menţină în formă, vedeta mărturiseşte că nu este adepta dietelor drastice, dar, din când în când urmează o dietă de detoxifiere. De asemenea, a renunțat la pâine, dulciuri și la alimentele prăjite, deși gătește aproape în fiecare zi.„Pâine nu mănânc de foarte mulți ani.(…) Mănânc aproape orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: broccoli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred că este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte”, declara Anna Lesko în cadrul unui interviu.

Citeste si...  Viața Dublă a Vedetelor: De pe Scenă la Mesele de Casino

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi