Armin Nicoară, speriat de cutremure? „Am luat-o la fugă.” Cum era să-și cunoască sfârșitul în SUA!

Pe Armin Nicoară l-au trecut toți fiorii când cutremurul din România l-a prins! Se pare că el este un expert al acestor fenomene, simțind unul puternic chiar în turneul pe care l-a susținut în Statele Unite, la Los Angeles!
Armin Nicoară, cutremurat la Los Angeles!
Acum câțiva ani, Armin se afla într-o cameră de hotel, când totul a început să o ia la vale! El a fugit și a tras o sperietură soră cu moartea. Mai mult, cutremurul a avut mai multe replici, care l-au pus pe jar!
„Cel mai grozav dintre toate l-am întâlnit în Statele Unite. De ăla m-am speriat până acum cel mai tare! Cu câțiva ani în urmă mă aflam în turneu, la Los Angeles. Și deodată s-a pornit dansul. Eram la hotel, parcă la etajul al treilea, dar nu-l voi uita niciodată.
Atunci am luat-o la fugă din cameră. Bine, eram și mai tânăr și nu știam că nu așa se procedează. Dar mai stai să gândești în asemenea clipe? Au existat apoi și niște replici foarte serioase. Una dintre ele m-a surprins pe stradă, în plină aglomerație și tot am înțeles că se cutremură pământul cu mine.”
Armin Nicoară nu se împacă cu cutremurele
Armin și soția lui, Claudia Puican, se aflau în apartamentul lor din Timișoara pe 13 și 14 februarie, atunci când au avut loc cutremurele cu magnitudinea de 5.2 și 5.7 pe scara Richter. Soția artistului a avut chiar atacuri de panică!
„Trebuie să vă spun că nu mă împac deloc cu cutremurele. Asta dacă există vreun om pe acest pământ care să se împace cu așa ceva! Noi, eu și soția mea, Claudia (Puican – n.r.), tocmai revenisem acasă, luni, după concertele avute recent în Spania. Locuim la etajul șase într-un bloc înalt din Timișoara, așa că simțim cam tot în materie de cutremure. Luni, când a avut loc primul cutremur, mai mult am fost uimiți de ce ni se întâmplă. Nu am intrat nici măcar la bănuieli. Dar marți lucrurile s-au schimbat radical. Cutremurul acela ne-a zguduit serios. Ne-a zgâlțâit bine de tot! Claudia, săraca, a avut atacuri de panică. Și pe mine m-a luat cu tremurat, chiar dacă am încercat să-mi țin cumpătul. Când să cobori de la etajul șase în plin cutremur?! Însă nu ne-a mai ars de nimic, nici de ‘Ziua Îndrăgostiților’, nici de bomboane, de nimic!”, a mărturisit Armin Nicoară.

Citeste si...  Elena Ionescu, fabuloasă în Maldive! Și-a arătat rotunjimile senzuale, dar și bronzul ciocolatiu în vacanța cu iubitul!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi