Ashton Kutcher, nu știi cine e Harry Styles!? Ce i-a spus la karaoke depășește orice imaginație!

De necrezut! Ashton Kutcher se afla la o sesiune de karaoke, alături de soția lui, Mila Kunis, când unul din invitați a început să cânte ABBA!
Ashton Kutcher a pus-o pe Mila Kunis într-o postură jenantă!
Ashton a rămas foarte impresionat de talentul invitatului, lăudându-l pentru talentul demonstrat. Harry Styles nu s-a supărat de faptul că Ashton Kutcher nu l-a recunoscut, ba mai mult, i-a transmis că îi apreciază remarcile! Mila Kunis s-a simțit foarte jenată de acest eveniment, și-a luat deoparte soțul, și a început să-i explice că este un cântăreț celebru în toată lumea, care a făcut parte din formația One Direction!
„Imediat m-am gândit: Dumnezeule, acum mă simt ca un ticălos. El e un cântăreț profesionist, iar eu tocmai încercam să-i spun că se price la muzică!”, a rememorat Ashton Kutcher.
Ashton Kutcher: „Îmi pare rău. Ești foarte bun!”
Ashton a ținut să-și prezinte scuzele într-un inverviu pentru Esquire: „Vreau doar să spun că îmi pare rău, Harry Styles. Dar ești foarte bun la karaoke, omule. Serios, că ești foarte bun.”
Harry Styles este nominalizat la șase premii Grammy pentru albumul său, „Harry’s House”. Acesta a doborât numeroase recorduri de la lansarea din mai 2022.

Citeste si...  Atletul paralimpic Oscar Pistorius, aproape de libertate! Și-a ucis fosta iubită acum zece ani!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi