Augustin Viziru, înșelat de soție. El este faimosul comediant care i-a stricat familia: „Uită-te puțin la el. Tu ai putea sa ai ceva cu el?”

Augustin Viziru a fost înșelat în urmă cu mai mult timp de partenera sa. Celebrul actor a fost surprins de ceea ce a aflat. El a mărturisit că îi pare rău doar de alegerea făcută de cea pe care a iubit-o.Augustin Viziru și Oana Mareș au divorțat în anul 2011, după ce au avut o căsnicie de 11 ani. Fosta soție a actorului a fost surpinsă alături de un an bărbat, iar în cele din urmă despărțirea s-a produs. Ulterior, femeia și-a refăcut viața alături de un alt bărbat alături de care are și un copil. Viziru a comentat în propriul stil alegerea făcută de fosta sa soție. Actorul a dezvăluit că nu regretă cele întâmplate și că nici el nu a fost atât de loial în timpul căsniciei.„Nu regret nimic din ce a fost. Ușă de biserică nu am fost nici eu, doar nu m-a luat de la bibliotecă. Acum ea are o familie, are un copil, îi doresc să fie sănătos”, a declarat Viziru în acea perioadă. Mai mult decât atât, el a mai spus că a mințit atunci când a declarat că a rămas în relații bune cu Oana Mareș. Augustin Viziru a dezvăluit cine a fost bărbatul alături de care fosta sa soție a fost surprins.Cine este bărbatul cu care Oana Mareș l-a înșelat pe Augustin Viziru
Celebrul actor a mărturisit că este o persoană destul de orgolioasă și nu a suportat gândul ca soția sa să îl înșele. Oana a avut o relație cu Cosmin Natanticu în timp ce era căsătorită cu Viziru. „Sunt foarte orgolios de felul meu. Uită-te puțin la Natanticu. Tu ai putea să ai ceva sexual cu el? Eu niciodata nu m-aș fi dus acolo să mă expun, mai ales că am meseria pe care o am. Natanticu a fost și la noi acasă, stăteam împreună în pauzele de masă”.Viziru a ținut să clarifice că știa că fosta sa soție mergea în apartamentul comediantului pentru a lucra la o emisiune și că cei doi nu au întreținut relații sexuale. Actorul ar fi aflat de la fosta sa parteneră anumite aspecte care l-au deranjat destul de mult și a decis să pună punct căsniciei. „Au fost niște lucruri pe care le-am aflat apoi acasă și de care habar nu aveam. Nu îmi face plăcere să vorbesc despre asta”, a mai spus actorul care a subliniat că în ultimii ani ai căsniciei nu i-a mai acordat suficientă atenției Oanei, potrivit BZI.

Citeste si...  Antonia, plătită de un cuplu cu o sumă imensă: „M-am dus pe bani!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi