Aurora, o tânără din Iași, a fost găsită moartă în casă, după ce a pozat indecent pe rețelele de socializare!

O tânără din Iași, Aurora Trofin, în vârstă de 39 de ani, a fost găsită fără suflare în propria locuință la scurt timp după ce a postat imagini indecente pe rețelele de socializare.
Un vecin a chemat poliția!
Destinul său a fost unul tragic, iar cauza decesului nu este încă cunoscută. Un vecin a alertat autoritățile după ce a sesizat mirosul deranjant venit din apartamentul femeii. La fața locului au intervenit polițiștii și pompierii, iar femeia a fost găsită decedată în pat, într-o stare avansată de descompunere.
„La data de 8 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Iași au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că de la locuința unei vecine se simte un miros neplăcut. Cu sprijinul unui echipaj ISU Iași s-a pătruns în apartamentul indicat, unde a fost găsită decedată o femeie în vârstă de 39 de ani. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă efectuarea necropsiei pentru a se stabili cauza decesului persoanei”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Iași.
Aurora a fost înmormântată
Vecinii nu o vizitau des pe Aurora, însă ea era activă pe rețelele de socializare. În urma tragediei, polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă și continuă cercetările. Aurora Trofin a fost înmormântată sâmbătă la Cimitirul Visani.
„Mi-e greu să scriu aceste rânduri… Nici nu realizez că-i adevărat, că ceea ce se întâmplă e aievea. (…) Anunț pe această cale trecerea în neființă a surorii mele, Aurora Trofin. Cei ce vor să își ia rămas bun de la ea pot să o facă, trupul neînsuflețit este depus la capela Parohia Pogorârea Sf. Duh Bucium, iar înmormântarea va avea loc, sâmbătă la ora 12:00 în cimitirul Visani”, este mesajul scris de fratele ei, pe Facebook.

Citeste si...  Feli, după despărțirea de Cătălin, tatăl fiicei sale: „Toate iubirile trec” / A lansat o melodie dedicată femeilor

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi