Aventurile bahice ale lui Tamaș! Cea mai scumpă beție? „Băgam cardurile în frapieră”

Gabriel Tamaş a făcut dezvăluiri fabuloase despre perioada în care juca la West Bromwich Albion, și cum se distra alături de colegii săi de echipă.
Gabriel Tamaş a dezvăluit ce joc făcea alături de colegii săi, pentru a plăti nota. Toate cardurile erau puse într-o frapieră, iar ultimul achita consumaţia!
Gabriel Tamaş, dezvăluiri epocale despre şpriţurile sale
„Nu ştiu exact, eu achit şi acum. Câteva mii de euro. Ieşeam cu echipa în oraş, la West Brom, de Christmass Party. După Boxing Day mergeam undeva în Glasgow sau în Paris. Luam camere la hotel şi seara la club. Era clubul închiriat doar pentru noi. Înainte de club stăteam la bar şi mâncam, beam şampanie sau cine ce voia. Beam alcool, fără alcool nu merge la distracţie. Şi Băgam cardurile în frapieră. Venea ospătarul şi trăgea câte un card. Şi ultimul card care rămâne, ăla plătea nota. Acolo erau peste 10 mii de pounds. Făceam poză la notă”, a spus Gabriel Tamaş într-un podcast.
Gabriel Tamaş, răspuns memorabil pentru cei care îl numesc „beţiv”
Gabriel Tamaş a avut un răspuns memorabil pentru cei care îl numesc „beţiv”. Tamaş i-a făcut și el la rândul lui consumatori de alcool. le-a răspuns celor care îl acuză că îi place să consume alcool. Actualul fundaş de la Concordia Chiajna a spus că s-a obişnuit să audă acelaşi discurs.
Tamaş e deranjat de suporterii care îl înjură şi, după aceea, vor să facă poze cu el. „Nu mai sunt deranjat, sunt imun. Sunt obişnuit şi au văzut că nu mai au ce să îmi facă. Ce să îmi zică? Sunt beţiv? Păi, ce, sunt beat la meci sau la antrenament? Că beau o bere şi nu mă feresc. Vine unul şi face poză. Şi o dă la ziar. Şi, pac, Gabi Tamaş mort de beat şi bea o bere.
Nu e prima bere, e a 10-a. Dacă nu m-au înjurat pe stadion şi când ies afară stau şi fac poze cu mine. Acum nu mă mai înjuraţi?! Poate sunt unii frustraţi acasă, se ceartă cu nevestele şi ne înjură pe noi. Prostia pe care o fac, că mă înjură, mă mobilizează şi mai tare„, a mai spus Gabriel Tamaş.
Aventurile lui Gabriel Tamaş care l-au băgat în puşcărie în Israel
 
Gabriel Tamaş şi-a adus aminte de zilele în care a stat la închisoare în Israel. Fundaşul celor de la Chiajna a spus că acea perioadă a fost cea mai grea viaţa sa.
”Sunt foarte multe prostii pe care le-am făcut, le regret. Cel mai greu moment (n.r.- când a stat în închisoare în Israel). Să stai 7 zile la pușcărie…N-a fost chiar așa plăcut. Am slăbit vreo 10 kilograme, n-am mâncat nimic. Am mâncat 4 felii de pâine în 7 zile. Am ieșit slim fit. Nu puteam să mănânc. Aveam pat și duș. Mă rog, dușul era o gaură în perete și se prelingea apa pe perete.
Trebuia să stai lipit ca să poți să te speli. După aia am făcut două luni muncă în folosul comunității, lucram la spital, opt ore pe zi. Nu m-am ferit de muncă.
Normal că mă cunoșteam oamenii, duceam și strângeam mâncarea de la tot spitalul. Nu aveai ce să faci, eram într-o țară străină, trebuia să-ți asumi ce ai făcut. Au legile lor”, a spus Gabriel Tamaş la digisport.ro.

Citeste si...  S-a aflat vinovatul. Despărțirea dintre George Burcea și Viviana Sposub era inevitabilă

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi