Balenele din industria videochatului. Cât cheltuiesc cei mai generoși membri ai platformelor de videochat?

Ai auzit vreodată de termenul balenă când vine vorba de videochat? Sau de Joe, oricum am spune mai pe românește, Gigel? Ei bine, în limba engleză, în ceea ce privește videochatul, balenele sunt acei membri ai platformelor de videochat care plătesc mult, chiar foarte mult ca să își facă poftele. Iar dacă lucrezi în videochat, cel mai probabil folosești limba engleză zi de zi și cu siguranță cei mai mulți clienți ai tăi sunt din Statele Unite ale Americii, Australia sau Canada. De aceea, ar trebui să te intereseze acești termeni.

Milionarii care își cheltuiesc averea pentru a vorbi cu modele de videochat nu sunt atât de puțini precum ți-ai imagina. Ba mai mult, sunt incredibili de generoși și nu se dau în lături de la a cheltui sume exorbitante pentru modelele lor preferate, nu doar pentru a vorbi cu ele, ci și pentru a le face cele mai extravagante cadouri pentru că deși nu au voie să le întâlnească față în față, le pot face oricâte cadouri doresc.

Balenele, sau milionarii de pe platformele de videochat, nu au timp și nici nu-i interesează nudurile de pe TikTok și nici măcar nu caută să găsească comori ascunse pe platforma OnlyFans. Cu alte cuvinte, balenele, peștii mari din industria videochatului, nu caută chilipiruri pentru că sunt în stare să plătească orice preț.

Nu te poți numi balenă și nici măcar un pește mare dacă nu dispui de o avere colosală sau măcar de un venit stabil care să-ți permită orice și oricând îți dorești.
De fapt, dacă ar fi să-i catalogăm, membrii platformelor de videochat se împart în patru sau cinci categorii distincte, din care statutul de balenă este ultimul și bineînțeles, cel mai greu de atins.

Citeste si...  În ce constă un show de lux pe platformele de videochat?

Balenele nu își pierd timpul cu website-uri pentru amatoare, ci se duc direct acolo unde prestează live actrițele de filme porno și cele mai sexy fete din industrie.

Conform statisticilor, se pare că în medie, membrii platformei Streamate cheltuiesc în medie aproximativ 40-50 de dolari pe lună, iar pe platforma Flirt4Free, în jur de 120 de dolari în medie, mai mult decât dublu decât se cheltuiește pe Streamate.

Se poate spune că publicul este diferit pentru fiecare platformă în parte, dar, cel mai corect, ar fi să nu judecăm platformele de videochat în funcție de cât se cheltuiește pentru ele deoarece nu așa stau lucrurile.

De asemenea, în acest articol, nu vorbim despre cheltuielile medii, ci despre cei mai darnici membrii ai platformelor de videochat. Cheltuielile medii sunt irelevante mai ales dacă ne gândim că pe aproape fiecare platformă aproximativ 5% din membrii cheltuiesc aproximativ de 15 ori mai mult decât majoritatea. Și aproximativ 10% din aceștia sunt la rândul lor super balene.

Dar să ne întoarcem la întrebarea care cu siguranță te frământă de când ai văzut titlul acestui articol: cât cheltuiesc cei mai generoși membri ai platformelor de videochat? Ce înseamnă client VIP și cât trebuie să fii dispus să cheltuiești pentru a merita să te numești astfel?

Cât cheltuiesc membri VIP ai platformelor de videochat?

Americanii îi numesc pe clienții amatori Average Joe și ca să devii un Average Joe trebuie să-ți direcționezi aproximativ 70 de dolari pe lună din veniturile tale către platformele de videochat. Aici nu intră la socoteală utilizatorii care nu folosesc platformele de videochat o singură dată și nu își fac un obicei din asta.

Citeste si...  O polițistă a primit 30.000 de dolari să renunțe la slujba ei după ce colegii i-au descoperit contul de pe platforma OnlyFans

Următoarea categorie de utilizatori este cea din care fac parte peștii mari. Acești membri sunt cheltuiesc cel puțin 300 de dolari pe lună pentru a vorbi cu modelele lor preferate.
Apoi urmează balenele mici care cheltuiesc lunar aproximativ 1000 de dolari pentru plăcerea lor.

Balenă te poți numi când ești dispus să cheltuiești în jur de 10.000 de dolari pe lună.
Există și super balene care plătesc mai mult de 30.000 de dolari pentru a vorbi cu cele mai frumoase fete de pe internet, dar aceștia sunt niște utilizatori excepționali.

Cea mai mare sumă cheltuită vreodată pe o platformă de videochat a fost de 100.000 de dolari în doar 3 zile și 254.000 de dolari în doar o lună.

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi