Bărbat, torturat timp de 20 de ani de propria soție. Femeia bea trei sticle de vin pe zi și l-a amenințat că îi sparge dinții!

Un bărbat a trăit un coșmar de 20 de ani în propria sa casă, sub tirania soției sale alcoolice. Sheree Spencer, în vârstă de 45 de ani, a devenit violentă și agresivă în urma consumului de alcool, ajungând să bea minimum trei sticle de vin pe zi. Ea își terorizează soțul, atacându-l fizic și verbal. Potrivit Hull Live, femeia l-a lovit cu o sticlă de vin, i-a mușcat urechea și i-a ciobit cotul, provocându-i răni grave.
Englezoaica violentă!
Bărbatul a trăit sub amenințarea constată că soția lui îi va smulge dinții sau îi va înjunghia inima, iar violența femeii a fost documentată prin 43 de fotografii și 36 de videoclipuri care au ajuns în posesia poliției. Violentele asupra bărbatului au avut loc între ianuarie 2016 și iunie 2021, iar femeia și-a recunoscut toate faptele în fața instanței.
Cei doi s-au căsătorit în anul 2000 și au împreună trei copii mici. Bărbatul a îndurat ani de abuz verbal și fizic, iar bunurile sale au fost distruse de către soția sa. Situația a ajuns la un punct critic, iar bărbatul a apelat la poliție pentru ajutor. După ce fotografiile și videoclipurile au fost prezentate ca probe, femeia a fost acuzată de tortură și urmează să primească o pedeapsă corespunzătoare pentru faptele sale.

Citeste si...  O bătrânică a trăit cu 800 de ȘOBOLANI în propria casă!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi