Beyonce, poză provocatoare prin care anunță primul turneu după șapte ani!

Beyonce a anunțat că va susține un turneu mondial în acest an pentru a-și promova cel mai recent album, „Renaissance”. Turneul va începe la Stockholm pe 10 mai și se va încheia la New Orleans pe 27 septembrie. Pe site-ul ei oficial au fost publicate datele și orașele în care va susține concertele.

Anunțul a alimentat speculațiile potrivit cărora ar urma să susțină un recital sau să apară în cadrul galei Grammy, unde ea a primit cele mai multe nominalizări din acest an, toate pentru albumul „Renaissance”. Soțul ei, Jay-Z, va cânta alături de DJ Khaled în cadrul galei, pentru a promova piesa „God Did”.

Imaginea lui Beyonce care a aprins imaginația fanilor!

Artista a postat o imagine provocatoare pe rețelele sociale în care apare aproape complet dezbrăcată, călare pe un cal argintiu. Cu o pălărie pe cap și cizme peste genunchi, trupul său este împodobit cu aplicații strălucitoare într-un body cu decupaje extreme. Imaginea a stârnit entuziasmul fanilor și a amplificat așteptările acestora pentru turneul său mondial.
Turneul „Renaissance”, o adevărată renaștere pentru Beyonce!

Turneul lui Beyonce, intitulat „Renaissance”, va începe la Stockholm pe 10 mai și se va încheia la New Orleans pe 27 septembrie. Artista va canta în orașe din întreaga lume și fanii sunt încântați să o vadă în acțiune după o pauză de șapte ani de la ultimul său turneu.
„Renaissance” este cel mai recent album al lui Beyonce, lansat în 2022, și artista a declarat că acesta este un proiect în trei părți, așadar este posibil ca următoarele părți să fie un nou album, un proiect video sau chiar un turneu. Precedentul turneu al artistei, intitulat „Formation”, a durat șase luni și s-a desfășurat în 2016. În cadrul acestuia, Beyonce a susținut 49 de concerte.

Citeste si...  Bărbat, torturat timp de 20 de ani de propria soție. Femeia bea trei sticle de vin pe zi și l-a amenințat că îi sparge dinții!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi