Bianca Drăgușanu, bântuită de demoni? „I-a sărit capacul!”

Bianca Drăgușanu s-a confruntat cu un incident „extraparanormal”! Prietena ei a dat casa cu tămâie! Asistenta TV a mărturisit că în timp ce gătea, capacul unei lumânări a sărit! Susține că e un subiect de dat la știri! Mai mult, ea consideră că are o casă posedată de spiritele rele!
De-a lungul veacurilor și până în zilele noastre, oamenii din întreaga lume au folosit tămâia pentru a alunga duhurile rele. Asta a făcut și vedeta noastră care, fără să stea prea mult pe gânduri, s-a uitat cum prietena ei dă cu tămâie în casă pentru a determina „demonii” să plece.
Bianca Drăgușanu, posedată?
Se pare că Bianca nu mai e deranjată de mirosul de tămâie. În 2013, când a mărturisit că nu ar vrea să se căsătorească în biserică din cauză că miroase a tămânie, un preot din Hunedoara a susținut că ar fi posedată! „Cine nu suportă mirosul de tămâie are o problemă mai delicată. Nu se apropie de Dumnezeu!” a spus el. Se pare că spiritele se întorc peste Bianca!
Prietena Biancăi a dat cu tămâie în încăpere!
Totul s-a întâmplat marți seară, 29 martie. Bianca Drăgușanu a mărturisit public că ia foarte în serios fenomenele paranormale și se pare că un incident „extraparanormal” ar fi avut loc în casa ei. Cum s-a întâmplat totul?
„În timp ce noi găteam (ea și prietena ei – n.r.), a sărit capacul unei lumânări, ceea ce mie mi se pare un fenomen extraparanormal și de dat la știri. (…) Și ne-am gândit să dăm cu tămâie, pentru că asta fac vrăjitoarele, dau cu tămâie când vin spiritele rele”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu, într-un InstaStory.
Deși amuzată la început, vedeta s-a speriat și s-a grăbit să „curețe energiile” negative din casă cu tămâie!
„Râdem, glumim, dar e bine din când în când să cureți energiile și să vii cu altele noi”, a spus Bianca Drăgușanu, pe contul său de Instagram.
 

Citeste si...  Emily Burghelea, vacanță de coșmar: „Ne-au păcălit ca pe copii”. Au plătit bani grei, însă au primit o cazare la care nu s-ar fi așteptat

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi