Bianca Drăgușanu, dezamăgită de cadourile primite la ziua ei: „Vii cu un săpun? Du-te dracu’ de aici că ești proastă!”

Bianca Drăgușanu a fost dezamăgită de cadourile primite la ziua ei de naștere! La cea de-a 41-a aniversare, Bianca Drăgușanu și-a adunat toți prietenii din showbiz-ul românesc pentru o petrecere de neuitat. Vedeta a arătat tuturor că este încă la fel de sexy și îndrăzneață, dar unii dintre invitații ei au jignit-o cu cadourile oferite.
Bianca Drăgușanu, ultragiată de trandafirii de săpun!
Într-un videoclip postat pe contul ei de Instagram, Bianca a dezvăluit că a primit un cadou rușinos de la două prietene de-ale ei, care lucrează ca vânzătoare și se plimbă cu metroul. Într-o pungă de cadou, Blondina a găsit un odorizant de baie, un săpun și trei trandafiri din săpun.
„Ce cadou poate să îți facă o cretinoidă din asta care vine cu o pungă. Mai bine, dracu’, nu puneai nimic în pungă. Vii cu un săpun? Du-te dracu’ de aici că ești proastă. Mai ai și magazin de haine. Aștept scuze din partea ta, că altfel promit că te dau în vileag. Ia-te și spală-te tu cu el. N-ai cum, dă-te-n papucu’ meu! N-ai cum să vii cu săpun și cu trandafiri de plastic. Dacă tu ești o c@%^$!@$ nu înseamnă că și eu sunt la fel. Eu am cașcaval, știi ce zic? Și nu mă interesează”, a spus Bianca Drăgușanu.
Acesta nu este primul derapaj al vedetei, care a dezvăluit amănunte din viața ei privată la podcastul lui Damian Drăghici. Bianca a dezvăluit că a venit în București cu un singur scop – să își urmeze visul – și că a abandonat facultatea începută în orașul natal, Petroșani. Însă, spre deosebire de alte prietene ale ei care au terminat facultatea, dar se descurcă cu greu cu banii, Bianca este o femeie puternică și independentă, care știe să își gestioneze cu pricepere viața și cariera.
Bianca Drăguşanu: Am prietene cu două-trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu am școala vieții
”Am venit în București pentru a-mi urma visul. Nu am terminat facultatea, am făcut doi ani și jumătate la ASE, în Petroșani, după care am abandonat, după care am început alte cursuri la o școală de televiziune. Și acolo m-am pierdut pe drum. Și mi-am dat seama că adevărata școală, care m-a ajutat pe mine să reușesc, este școala vieții.
Eu am prietene și cunoștințe cu două-trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu nu am reușit să termin facultatea, dar am tot ce-mi trebuie. Nu pot să spun că am sau n-am regrete că n-am terminat facultatea.
Cred că mi-aș fi dorit foarte tare să devin medic, dacă aveam capacitatea și resursele financiare la momentul potrivit, cu siguranță terminam Facultatea de Medicină și aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni”

Citeste si...  Bianca Drăguşanu se laudă cu operaţiile estetice. Atac direct la Loredana Groza

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi