Bianca Drăgușanu, în rochie de mireasă în localul iubitului. Ce spune vedeta despre nuntă

Bianca Drăgușanu a pozat de curând în rochie de mireasă în localul pe care are îl are Gabi Bădălău. Desigur că această acțiune a divei a născut controverse.Oamenii s-au grăbit să afirme că această sesiune foto a fost una pregătitoare pentru nunta celor doi. Cu toate acestea, diva a ieșit public și a explicat de ce a ales acea locație și de ce a pozat în rochie de mireasă. Bianca a spus că nu este vorba despre nicio nuntă, ci a avut nevoie de o sesiune foto pentru noua ei colecție. Și unde în altă parte sp facă această ședință, decât la localul iubitului ei. Nu este prima dată când Bianca îl ajută pe Gabi Bădălău legat de afacerea lui. Ea a mai postat de asemenea și cu altă ocazie lucruri legate de localul lui Bădălău, doar doar îl ajută cu afacerea.Cu ce preț vinde Bianca Drăgușanu o astfel de rochie
Cât despre rochiile ei de mireasă, Bianca Drăgușanu vinde o astfel de rochie cu aproximativ 1000 de euro. „Româncele știu să aleagă, au un bun gust aparte. Și la calitate, și la frumusețea modelului, dar ținând cont și de sumele cerute. La mine, cele mai multe rochii cumpărate au fost cele al căror preț s-a învârtit în jurul a 1.000 de euro. Nu pot decât să mă bucur că am făcut atâtea fete fericite”, a declarat Bianca Drăgușanu, despre afacerea ei cu rochii de ocazie.De altfel, pe partea profesională, diva are cu adevărat success. Blonda a anunțat, zilele acestea, că va fi gazda unei noi emisiuni, pe platforma celor de la Kanal D, emisiune care până acum era prezentată de Oana Radu. Astfel, cântăreți, influenceri, artiști și oameni de televiziune vor fi invitații Biancăi Drăgușanu în emisiunea on-line, iar diva va fi o gazdă extrem de curioasă cu întrebări care mai de care picante.„Sunt bucuroasă să fiu implicată în acest proiect, Detectorul de minciuni, o emisiune care le oferă urmăritorilor din mediul online dezvăluiri inedite și o stare de bine. Mă bucur, de asemenea, să revin în mijlocul foștilor mei colegi de la Kanal D, mă leagă amintiri frumoase de ei și de emisiunea pe care am prezentat-o, Te vreau lângă mine. Abia aștept să încep filmările și să aflu adevăruri pentru cei care ne vor urmări pe theXclusive”, a declarat Bianca Drăgușanu, despre noul proiect.

Citeste si...  Loredana Chivu, urmărire ca-n filme! A condus cu 200 km/h prin oraș, urmărită de fostul iubit! Avea ordin de restricție!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi