Blake Lively și Ryan Reynolds, din nou părinți. Celebrul cuplu, la al patrulea copil!

Blake Lively și Ryan Reynolds, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Hollywood, au mari motive de bucurie în familie. Recent, actrița americană a născut pentru a patra oară! Fanii ei și-au dat seama că actrița a născut, după ce a postat o poză fără burtica de graviduță, cu ocazia Super Bowl-ului.
Blake Lively și Ryan Reynolds, discreți cu presa
Cei doi își păstrează viața privată în secret, astfel că presa nu a știut când ea a născut. Ei nu au oferit detalii legate de nume sau de sexul copilului. Ei mai au trei copii: James, 8 ani, Inez, 6 ani, și Betty, 3 ani.
Actorul a recunoscut că fiicele sale abia așteaptă să aibă un frățior: „Le place la nebunie. Sunt pregătite!” „Sunt foarte încântat. Ar trebui să fim. Știi, ar trebui să fii un idiot să faci asta de patru ori dacă nu ți-ar plăcea. Va fi o nebunie, dar suntem foarte încântați” a ad[ugat starul din Deadpool!
Între alegeri bizare și caritate!
În luna ianuarie a anului 2023, Blake Lively a vorbit cu entuziasm despre soțul ei, Ryan Reynolds, și angajamentul acestuia față de familia lor înainte ca actorul să primească premiul American Cinematheque.
Cei doi actori s-au căsătorit în anul 2012, organizându-și nunta pe o plantatie din Carolina de Sud, unde a existat o tristă istorie a sclaviei. Din cauza contextului social actual și a mișcării Black Lives Matter, această alegere a fost considerată ofensatoare și a stârnit multe critici, cei doi fiind nevoiți să își ceară scuze pentru alegerea bizară.
Ryan Reynolds și Blake Lively au făcut un gest impresionant, răspunzând apelului Înaltului Comisariat al ONU pentru refugiați, care solicita donații pentru persoanele strămutate din Ucraina. Ei au donat o sumă considerabilă pentru a oamenii care au rămas fără locuințe din cauza războiului.

Citeste si...  Georgina Rodriguez nu îl lasă pe Cristiano Ronaldo să facă asta!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi