Bogdana i-a trimis o scrisoare lui Liviu! Mesajul care l-a pus pe gânduri!

În emisiunea din 27 septembrie, telespectatorii emisiunii „Mireasa” au fost informați că Liviu a primit o scrisoare de la Bogdana, partenera lui de viață. Conform relatărilor, Bogdana se află în prezent în Craiova, unde locuiește la tatăl lui Liviu.
Bogdana a decis să părăsească casa Mireasa după gala de vineri, din data de 22 septembrie 2023, în urma unei competiții strânse cu Alina pentru supraviețuire în show. Publicul a votat într-un număr covârșitor pentru a păstra în competiție pe Alina și a elimina-o pe Bogdana, cu un procent de peste 80%. Această situație a fost o adevărată lovitură pentru Liviu, care a fost profund afectat. De asemenea, Bogdana a simțit presiunea eliminării, dat fiind că nu avea un loc de refugiu stabil după plecarea din concurs.
Cu toate acestea, momentul s-a luminat pentru Liviu atunci când a citit cu bucurie cuvintele scrise de Bogdana în scrisoarea primită. Doamna Lucica a fost bucuroasă să-i împărtășească lui Liviu aceste informații. În plus, Bogdana a subliniat că se simte în largul ei alături de tatăl lui Liviu, unchiul și bunica acestuia, cu care se înțelege foarte bine.
Ce i-a scris Bogdana lui Liviu, la câteva zile de când a părăsit casa Mireasa
„E la noi. E la mine acasă. Se pregătesc de nuntă până vin eu”, a spus Liviu
„Deci e bine. Pot să vorbesc cu ea că se uită non stop. A zis că îi e dor de toată lumea”
„Nici nu știam de ea. Dacă e bine, dacă s-a intergrat! S-a uitat la petrecere în AntenaPLAY și mi-a zis Felicitări, n-ai făcut nimic ieșit din comun”, a spus Liviu, după ce a primit scrisoarea de la Bogdana.
„Vreau să știi că îmi este dor de tine și abia aștept să te văd. Fii diplomat. Lupt pentur noi, t eiuebesc foarte mult! Eu sunt puternică și fac față! Îmi e dor de tine și d eochișorii tăi frumoși. P.S. Vezi că văd și aud tot ce faci. Poți să vorbești cu mine mereu”, se arată în scrisoarea trimisă de Bogdana.
Liviu i-a mulțumit Bogdanei și i-a mărturisit că se gândește permanent la ea.
„E la noi acasă. E totul bine. S-a acomodat, ne așteaptă. Este un pas absolut normal, ținând cont de context”, a explicat Liviu în emisia live de Mireasa de pe 27 septembrie 2023.
Doamna Lucica a spus că nu a avut vreun moment de îngrijorare, chiar ea sfătuind-o să meargă acasă la soțul ei.

Citeste si...  Ce nu i-a plăcut lui Florin Călinescu în televiziune: Am rupt lanțul și am plecat. Eu nu pot să funcționez

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi