Bordea și Cortea au dormit la hotel fără imunitate!

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au avut o seară foarte grea, dar care s-a încheiat cu bine! Cei doi au căutat cazare până la miezul nopții, dar toată lumea i-a refuzat! Pentru ca să nu doarmă pe străzi, cei doi au început să strige la porți!
„Au primit refuz după refuz la toate casele. Nimeni nu a dat un răspuns afirmativ. Ei nu erau rău intenționați, dar ne spuneau că au case mici, chiar erau niște case mici. Am trecut așa, atmosfera era foarte încărcată, am strigat pe la porți”, a spus Nelu Cortea la America Express.
Cortea și Bordea, norocoși în cele din urmă!
Cei doi au găsit o femeie care a sunat o prietenă. Cele două le-au plătit o cameră la hotel! Cu zero pesos și fără imunitate, cei doi au dormit în condiții optime! Femeia i-a servit și cu o tartă!
”Am întrebat-o pe o femeie, ne-a zis că nu ne poate ajuta, dar sună o prietenă. Se făcuse 11 seara, se făcuse târziu, nu mai aveam energie deloc, eram disperați. La un moment dat, pe ceas, unde scrie nivelul de energie, scria 4 din 100. A venit și vecina ei cu care am vorbit înainte.
A venit cu fiica ei și ne-a adus o tartă. Ele au vorbit și s-au înțeles la bani, au găsit un hotel mai ieftin, femei, măi. Ne-au zis că le urmăm acolo, ne vedem apoi de viață, pe voi vă cazăm și totul se rezolvă. În fața hotelului am văzut că îi plătește domnului cazarea, ne-au îmbrățișat, le-am mulțumit din tot sufletul, a zis că nu e nicio problemă, dar nu are încredere în oameni și are ea probleme”, au spus cei doi.

Citeste si...  Sebastian Dobrincu a suferit un accident casnic. A fost dus de urgență la spital: „SMURD-ul a reușit să mă ducă la Floreasca”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi