Bucurie mare pentru Daniela Crudu! Va fi mămică!

Daniela Crudu este în al nouălea cer. Ea va deveni mamă pentru prima dată peste doar două luni! Vedeta se simte din ce în ce mai bine în luna a 7-a de sarcină și a dezvăluit că se simte excelent.
Bruneta frumoasă va aduce pe lume o fetiță și trăiește o adevărată poveste de iubire cu partenerul său, Daniel. Bebelușul este rodul iubirii lor și Daniela este cum nu se poate mai fericită în această perioadă.
Daniela Crudu, mămică de fetiță!
Daniela Crudu, cunoscută pentru aparițiile sale incendiare și farmecul său aparte, se pregătește să devină mămică pentru prima dată și a dezvăluit mai multe detalii despre sarcină în exclusivitate. După mult timp în care și-a dorit să devină mamă, Daniela o va aduce pe lume micuța Daiana în luna mai.
„Mă simt bine, totul decurge foarte bine, totul este foarte ok. Acum nu îmi mai doresc să mă expun foarte mult, să vorbesc, vreau să-mi văd de treaba mea. Pot în continuare să-mi văd de activitatea mea, sunt foarte nerăbdătoare să o strâng în brațe, abia aștept.”
Deși este mai rezervată în declarații în această perioadă, vedeta a mărturisit că totul decurge foarte bine și abia așteaptă să-și țină fetița în brațe. Daniela Crudu este nerăbdătoare să vadă cea mai mare iubire a vieții sale, micuța prințesă care va schimba totul în viața sa.

Citeste si...  Chef Cătălin Scărlătescu, scandal imens. Imaginile au devenit virale

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi