Camilla, soţia regelui Charles al III-lea, a fost depistată cu COVID-19!

O veste fulgerătoare a cutremurat Palatul Buckingham. Camilla, soţia regelui Charles al III-lea, a fost testată pozitiv cu COVID. Familia Regală a ținut să-și liniștească supușii printr-un comunicat de presă.
Camilla are COVID
După ce s-a plâns de simptomele unei răceli, medicii au aflat ce e mai rău! Camilla, în vârstă de 75 de ani, are COVID!
„După ce a prezentat simptome asemănătoare unei răceli, Majestatea Sa Regina Consoartă a fost testată pozitiv cu virusul care cauzează COVID-19.”, a anunţat Palatul Buckingham într-un scurt comunicat de presă.
Pentru că trebuie să-și dedice timpul refacerii, ea și-a anulat prezența la toate evenimentele la care avea de mers în această săptămână.
„Cu mult regret, ea şi-a anulat toate angajamentele publice din această săptămână şi a prezentat scuzele sale sincere tuturor persoanelor care urmau să asiste la ele. ”, se precizează în comunicat.
Camilla a mai avut coronavirus
Atât ea, cât și Charles, sunt vaccinați. Cu toate acestea, Camilla s-a îmbolnăvit de COVID în februarie 2022, după ce soțul ei a cotractat virusul.
Cei doi au avut o relație tumultoasă. Prințul Charles o prefera pe ea în dauna Dianei, dar din cauza prejudecăților Casei Regale nu s-a putut căsători cu dragostea lui adevărată decât în 2005. Camilla a devenit regină pe 8 septembrie 2022, după decesul mamei lui Charles, Elisabeta a II-a.
Ceremonia oficială de încoronare va avea loc pe 6 mai 2023 la Abaţia Westminster din Londra.

Citeste si...  Românca Mihaela Florea, Campioană Mondială la Microsoft Office, la doar 18 ani!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi