Campionul la patinaj Roman Kostomarov a rămas și fără mâini! Toate membrele i-au fost amputate!

Fostul patinator Roman Kostomarov, campion olimpic la patinaj artistic, trăiește clipe de groază. După ce i s-au amputat picioarele, pentru a opri răspândirea infecției, medicii au decis că trebuie să-i amputeze și mâinile!
Destin tragic pentru patinatorul Roman Kostomarov!
În vârstă de 46 de ani, sănătatea șubredă a lui Roman Kostomarov i-a făcut pe medici să ia măsuri radicale. În câteva săptămâni, Roman Kostomarov a pierdut tot! Din cauza unei pneumonii, dar și a riscului de sepsis, medicii i-au indus coma și i-au amputat membrele!
Pe 10 ianuarie, Roman Kostomarov a fost internat cu pneumonie la Terapie Intensivă. S-a aflat într-o comă indusă până pe 24 ianuarie, când a fost deconectat de la aparate. Pentru că situația lui nu s-a îmbunătățit, medicii nu au avut ce face.
Soția lui, Oksana Domnina, medaliată cu bronz la dans pe gheață, a publicat un mesaj în care îl susține, dând dovadă de devotament și mândrie față de cel iubit!
„La mulți ani, eroul meu, puternicul meu, iubitul meu, campionul meu în toate. Sunt mândră de tine, de curajul, forța, zelul tău de a câștiga cât mai curând posibil în aceste momente grele. Acum exact un an, nu ne imaginam nici în cel mai rău vis că se poate întâmpla o astfel de dramă, dar vom depăși totul, vom face față tuturor provocărilor. Eu cred. Doar trăiește”, a scris Domnina.
Roman Kostomarov, un campion adevărat!
Maestru emerit al sportului în Rusia și campion olimpic, Roman Kostomarov a obținut cele mai mari performanțe din carieră alături Tatiana Navka, soția lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus Vladimir Putin.
Cei doi au câșigat două campionate mondiale, trei europene și trei finale de Grand Prix. Totul a culminat cu titlul suprem obținut la Jocurile Olimpice de la Torino.

Citeste si...  Ce sacrificii a făcut soția lui Marcel Pavel pentru a fi împreună cu artistul: „A renunțat la tot pentru mine”. Sunt căsătoriți de 33 de ani

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi