Care e cel mai reținut concurent în opinia lui Sergiu? ”S-a abținut mult. Nu spun că e un om fals”

Sergiu de la Mireasa sezonul 8 consideră că unul dintre băieți s-a abținut mult și nu a reacționat cum ar fi făcut-o în mod normal.
Sergiu și Madi sunt protagoniștii episodului 7 Mireasa: Confesiuni sezonul 4. Cei doi au abordat mai multe subiecte, printre care și reacțiile colegilor de competiție.

Care e cel mai reținut concurent în opinia lui Sergiu
Sergiu spune că mai mulți concurenți au fost reținuți în sezonul 8. Iată cine consideră că s-a abținut cel mai mult.

”Ei se cunosc dacă au fost sau nu reali. Pe unii dintre ei i-am perceput reali. Adică au avut și scăpări, poate unii s-au reținut să nu deranjeze sau să nu supere pe alte persoane din jur. Eu dacă am avut anumite scăpări mi-am asumat. Cum sunt acasă, așa am fost și-n casa Mireasa, chiar dacă am fost poate catalogat greșit sau mă rog. Mă refer la reacțiile mele, poate o dată am fost nervos, poate o dată am înjurat, poate o dată mi-am ieșit din fire, nu m-am abținut. Dacă am avut anumite stări, le-am dat pe față. Adică nu m-am dus în baie sau să mă enervez. Dacă m-am enervat, m-am enervat atunci pe moment.”, a spus Sergiu.
Despre cei care sunt reținuți nu consideră că sunt falși. ”Din punctul meu de vedere, au considerat că sunt la televizor și trebuie să aibă un limbaj adecvat. Eu am vrut să spun că am uitat oarecum că sunt la televizor. Dacă am avut o stare să înjur, am înjurat. Nu m-am abținut. Cel mai mult s-a abținut Daniel pentru că el a avut o ieșire atunci când s-a enervat pe Liviu și a spus pentru că el nu poate să aibă reacțiile astea la tv, dar afară dacă era cu Liviu avea ieșirile astea mult mai devreme. Nu spun că e un om fals, doar că a avut anumite reacții la care s-a abținut”.

Citeste si...  Muzica la volum mare, fumat în interior și muncă la negru în cluburi și restaurante din Herăstrău

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi